Torkade oxsenor 2,5KG hundtugg

Torkade oxsenor som både är svenskproducerade och med svenskt ursprung.

Förpackningn innehåller ca 8-12st senor. Totalt 2,5kg

... Läs mera nedan

65-12054
Emmzo
462,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Torkade oxsenor är en fantastiskt nyttig hundtugg som ger din hund en mängd fördelar för hälsan. Dessa naturliga tuggben är gjorda av högkvalitativt oxkött och torkas skonsamt för att behålla alla näringsämnen. Med en vikt på 2,5 kg är det här en riktigt hållbar förpackning som kommer att hålla din hund sysselsatt och nöjd under lång tid.

En av de främsta fördelarna med torkade oxsenor är att de är en utmärkt källa till protein. Protein är avgörande för hundens muskelutveckling och för att upprätthålla en sund vikt. Att ge din hund tuggben som är rika på protein är ett enkelt sätt att säkerställa att den får i sig tillräckligt med denna viktiga näringsämne.

Dessa tuggben har också fördelen att de kan bidra till att främja god tandhälsa hos din hund. När hunden tuggar på benet så hjälper det till att ta bort plack och tandsten som kan byggas upp på tänderna. Detta kan minska risken för tandköttsproblem och dålig andedräkt. Dessutom kan tuggbenen bidra till att stärka hundens käkmuskler och förhindra att tänderna blir sköra.

Torkade oxsenor är också en utmärkt sysselsättning för hunden. Många hundar älskar att tugga på saker och det kan vara svårt att hitta säkra och lämpliga alternativ. Genom att ge din hund ett tuggben som detta kan du ge den något att fokusera på och hålla den sysselsatt under långa perioder. Detta kan vara särskilt användbart om du har en hund som har en tendens att bli uttråkad eller som behöver lite extra stimulans.

Det är viktigt att välja tuggben av hög kvalitet för din hund, och torkade oxsenor uppfyller definitivt detta krav. De är tillverkade av naturliga ingredienser utan tillsatser eller konstgjorda färgämnen. Dessutom har de en hållbar förpackning som säkerställer att benen behåller sin kvalitet under lång tid.

Sammanfattningsvis är torkade oxsenor ett utmärkt val för hundtugg som erbjuder en mängd hälsofördelar. De är rika på protein, främjar god tandhälsa och ger hunden en hälsosam sysselsättning. Dessutom är de tillverkade av naturliga ingredienser och har en hållbar förpackning. Ge din hund det bästa och prova torkade oxsenor idag!
Produktdetaljer
Emmzo
65-12054
Reviews