OXSTRUPE TORKAD 9-12cm ( 4st/fp.

Oxstrupe är en utsökt och spännande delikatess av hög kvalitet som alla hundar uppskattar, ett hundtugg som även de flesta hundar tycker är väldigt spännande.

Oxstrupe/luftrör är ett perfekt tugg för hundar som äter för fort, det går alldeles utmärkt att stoppa i hundens foder och sedan frysa in. Dessa oxstrupar är närproducerade och gjorda av svenska råvaror, de innehåller 100% oxstrupe. Det är ett benfritt tugg, ihåligt och något kladdigt tugg som även en kräsen hund kan älska. De i... Läs mera nedan

65-30067
68,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Oxstrupe är en utsökt och spännande delikatess av hög kvalitet som alla hundar uppskattar, ett hundtugg som även de flesta hundar tycker är väldigt spännande.

Oxstrupe/luftrör är ett perfekt tugg för hundar som äter för fort, det går alldeles utmärkt att stoppa i hundens foder och sedan frysa in. Dessa oxstrupar är närproducerade och gjorda av svenska råvaror, de innehåller 100% oxstrupe. Det är ett benfritt tugg, ihåligt och något kladdigt tugg som även en kräsen hund kan älska. De innehåller strupar med längd mellan 10-20 cm, de går att ge hunden en strupe och sen ta bort när man tycker hunden ätit tillräckling. Tar du bort kom då ihåg att byta med en godis för att inte starta något resursförsvarsbeteende.

Ursprung:Sverige.


Foderråvara till hund/katt.Kategori 3.
Endast avsett att användas som
sällskapsdjursfoder/godis.Analytiska
beståndsdelar (%) Råprotein:80,1
Råfett:9,2 Aska:3,1 Vattenhalt: 4,8.
Ska förvaras torrt & svalt.
Netto:150gr. 4st 9-12cm

'''''
Produktdetaljer
65-30067
Reviews