Hund Aktiveringsboll,-12,5cm

- Hund Aktiveringsboll håller din hund underhållen och stimulerad på ett positivt sätt
- Främjar mental och fysisk stimulans hos din hund samtidigt som den motverkar tristess och destruktivt beteende
- Hjälper till att minska övervikt hos hundar genom att göra det svårare att få tillgång till mat eller godis

17-1896
99,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hund Aktiveringsboll är en innovativ produkt som är utformad för att hålla din hund underhållen och stimulerad på ett positivt sätt. Med en diameter på 12,5 cm är den perfekt för små och medelstora hundar. Denna boll är utrustad med en unik design som gör det möjligt för dig att fylla den med din hunds favoritmat eller hundgodis.

En av de främsta fördelarna med Hund Aktiveringsboll är att den främjar mental och fysisk stimulans hos din hund. Istället för att bara få sin mat serverad i en skål, kommer din hund behöva arbeta för att få ut belöningen från bollen. Detta hjälper till att hålla din hund sysselsatt och motverkar tristess och destruktivt beteende.

Förutom att hålla din hund underhållen, är Hund Aktiveringsboll också en utmärkt träningsverktyg. Genom att fylla bollen med mat eller godis, kommer din hund behöva röra på sig och använda sina naturliga instinkter för att få ut belöningen. Detta främjar träning och motion på ett roligt och engagerande sätt.

En annan fördel med Hund Aktiveringsboll är att den kan hjälpa till att minska övervikt hos hundar. Genom att göra det svårare för din hund att få tillgång till maten eller godiset, kommer den behöva arbeta hårdare för att få i sig sin belöning. Detta kan bidra till att kontrollera viktökning och främja en hälsosam vikt hos din hund.

Hund Aktiveringsboll är tillverkad av hållbart och slitstarkt material som är utformat för att klara av tuffa tuggande och lek. Den är också enkel att rengöra, vilket gör den till en praktisk och hygienisk produkt för din hund.

För att använda Hund Aktiveringsboll, fyll den enkelt med din hunds favoritmat eller hundgodis genom det praktiska öppningshålet. Du kan anpassa svårighetsgraden genom att justera storleken på öppningshålet. Ju mindre öppning, desto svårare blir det för din hund att få ut belöningen.

Sammanfattningsvis är Hund Aktiveringsboll en fördelaktig produkt som främjar mental stimulans, träning och viktreglering hos din hund. Med sin innovativa design och hållbara material är den både underhållande och praktisk att använda. Ge din hund en rolig och givande lekupplevelse med Hund Aktiveringsboll!

Produktdetaljer
17-1896
Reviews