Diafarm Diacalm 30 Tabl - Minska din hunds eller katts stress effektivt!

- Skräddarsytt tillskott för hundar och katter, DiaCalm, visar omvårdnad och kärlek till ditt husdjur
- Perfekt blandning av naturliga och medicinska örter för att lindra stress och ångest hos ditt husdjur
- Skapar lugn och ro för ditt husdjur i stressade situationer som resor, utställningar, ny miljö och fyrverkerier
- Innehåller tryptofan, en aminosyra känd för sina stressreducerande egenskaper
- Minskar impulsivt och aggressivt beteende hos både katter och hundar
- Rekommenderad dosering: 2-3 tabletter per 10 kg kroppsvikt för hundar, 1 tablett för katter
- Kan ges oralt direkt i munnen eller blandas med mat för enklare administration
- För bästa resultat, förvaras vid rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

703-35701
Diafarm
84,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Diafarm Diacalm 30 Tabl -

Vi presenterar DiaCalm, ett skräddarsytt tillskott särskilt framtaget för era älskade hundar och katter. Det här tillskottet är ett unikt sätt att visa omvårdnad och kärlek till era husdjur. DiaCalm är en perfekt blandning av naturliga och välkända medicinska örter, utvalda med största omsorg för att lindra stress och ångest hos era husdjur.

DiaCalm är mer än bara ett tillskott. Det är ett sätt att skapa lugn och ro för era husdjur i stressade situationer. Vare sig det handlar om en resa, en utställning, en ny miljö, kenneltid, fyrverkerier eller åskväder, kan DiaCalm hjälpa ert husdjur att hantera situationen med större ro och mindre stress.

En av de mest unika ingredienserna i DiaCalm är tryptofan. Tryptofan är en essentiell aminosyra som är känd för sina stressreducerande egenskaper. Den kan minska impulsivt och aggressivt beteende hos både katter och hundar, vilket gör DiaCalm till ett utmärkt val för husdjur som behöver extra stöd i stressade situationer.

Observera att tryptofan kan reagera negativt med vissa typer av läkemedel och fodertillskott. I dessa fall bör ni alltid konsultera en veterinär för att säkerställa ert husdjurs hälsa.

För att optimera effekten av DiaCalm, bör det ges en timme i förväg. Doseringen beror på ert husdjurs storlek: för hundar rekommenderar vi 2-3 tabletter per 10 kg kroppsvikt, medan katter behöver endast en tablett. Tillskottet bör användas under en begränsad period på 2-3 veckor och högst 2 gånger dagligen.

DiaCalm kan ges oralt direkt i munnen eller blandas med mat för enklare administration. För bästa resultat och för att bibehålla produktens kvalitet, bör DiaCalm förvaras vid rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

DiaCalm är mer än bara ett tillskott. Det är ett verktyg för att skapa lugn och ro för era husdjur i stressade situationer. Välj DiaCalm för att ge ert husdjur den omvårdnad och kärlek de förtjänar.

Produktdetaljer
703-35701
Reviews