CARBOMIN 180g, för syra-bas-balans

Carbomins innehåll av kalium bidrar till att bibehålla ett normalt blodtryck, normal muskelfunktion samt bibehålla nervsystemets normala funktion. Innehållet av magnesium bidrar till elektrolytbalansen samt bidrar till normal muskelfunktion samt till nervsystemet normala funktion.

Carbomin är ett högkvalitativt mineralpreparat för syra-/basbalansen. Det innehåller de basiska mineralerna kalcium, magnesium, kalium och natrium. Carbomin innehåller även zink som ingår i många av kroppens... Läs mera nedan

1-pc-5-0160
Plantamed
245,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
MänniskorMage & tarm
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Carbomins innehåll av kalium bidrar till att bibehålla ett normalt blodtryck, normal muskelfunktion samt bibehålla nervsystemets normala funktion. Innehållet av magnesium bidrar till elektrolytbalansen samt bidrar till normal muskelfunktion samt till nervsystemet normala funktion.

Carbomin är ett högkvalitativt mineralpreparat för syra-/basbalansen. Det innehåller de basiska mineralerna kalcium, magnesium, kalium och natrium. Carbomin innehåller även zink som ingår i många av kroppens enzymsystem, bl a i enzymet karbanhydras som njurarna behöver för att kunna utsöndra syror.

 

Innehåll per tesked ca 5g:

Kalcium 350 mg (44% av RDI)
Kalium 190 mg (6% av RDI )
Magnesium 70 mg (25% av RDI)
Zink 10 mg (110% av RDI)

Ingredienser:

Natriumbikarbonat, calciumcarbonat, magnesiumlaktat, kaliumcitrat, magnesiumcitrat och zinklaktat.

Dosering:

1 tsk blandas med ett glas ljummet vatten och drickes på fastande mage 15-30 min. före frukosten eller på kvällen vid sänggående. Förvaras torrt.

Allmänt:

Vår förorenade miljö leder till att åkrarna, som skall ge oss vårt dagliga bröd, på vissa ställen är så sura att de behöver kalkas.

Även vår kropp kan bli sur och behöver tillskott av basiska ämnen, bl.a. kalk, för att genom sitt buffertsystem motverka försurning av vår kropp. 

Inom medicin börjar man intressera sig för ett eventuellt samband mellan vissa sjukdomar och översyrlighet i vår kropp.

Vissa studier visar att översyrlighet förstärker sjukdomssymtom såsom allergier, led- och muskelbesvär, urkalkning av skelettet, sköra naglar och sprött hår.

En del kallar dessa sjukdomar för syrasjukdomar. Kroppen skyddar sig mot översyrlighet med hjälp av ett s.k. buffertsystem som kan både neutraliser och utsöndra sura ämnen.

I buffersystemet ingår bl.a. basiska mineraler. När buffertsystemet är överbelastat börjar kroppen att tära på sina reserver av basiska ämnen – detta leder till s.k. latent acidos (”symtomfri försurning”).

Det är viktigt att vår kost innehåller basiska mineraler, bl.a. kalcium som bygger upp skelettet.

Carbomin är ett kostillskott som innehåller de basiska mineralerna kalcium, magnesium, kalium och zink.

Carbomin innehåller även zink, som ingår i många av kroppens enzymsystem, bl.a. i enzymet karbanhydras som njurarna behöver för att kunna utsöndra syror.

Förpackningsstorlek:

200g

'''''
Produktdetaljer
Plantamed
1-pc-5-0160
Reviews