Trikem Harmony Fix 450 g

Harmony Fix - Första hjälpen vid obalans eller störningar i hästens mag och tarmkanal. Harmony Fix innehåller höga koncentrationer av probiotika i form av levande jästkultur från Saccharomyces cerevisiae.

Hästen är be... Läs mera nedan

1897000
Trikem
387,00 kr
Inkl. moms
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Mage & tarmHästHästTillskott
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Trikem Harmony Fix 450 g är ett helt naturligt, vetenskapligt formulerat tillskott, designat för att förbättra hästens allmänna hälsa, välbefinnande och prestanda. Denna unika produkt är framtagen av Trikem, en ledare inom forskning och utveckling av hälsoprodukter för djur.

Harmony Fix är en del av Trikems Harmony-serie, som är känd för sina högkvalitativa produkter som stödjer och främjar djurens hälsa. Varje 450 g burk innehåller ett koncentrerat pulverformulat som enkelt kan blandas med hästens foder, vilket gör det till en enkel och praktisk lösning för att förbättra och bibehålla din hästs hälsa.

Den aktiva ingrediensen i Trikem Harmony Fix 450 g är Saccharomyces cerevisiae jäst, en naturlig ingrediens känd för sina fördelaktiga effekter på matsmältningssystemet. Denna ingrediens kan bidra till att förbättra foderupptaget och hålla mag- och tarmkanalen frisk och balanserad.

Utöver Saccharomyces cerevisiae innehåller Harmony Fix även en blandning av noggrant utvalda örter och växter som har visat sig ha positiva effekter på hästens övergripande hälsa och välbefinnande. Dessa inkluderar kamomill, vilket kan bidra till att minska stress och ångest, och maskros, som kan hjälpa till att stödja leverfunktionen.

Trikem Harmony Fix 450 g är också rikt på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att stödja hästens immunförsvar och energinivåer. Dessa inkluderar vitamin B-komplex, som är avgörande för energiproduktion och nervfunktion, samt zink och magnesium, som är viktiga för hud, päls och hovhälsa.

En annan viktig fördel med Trikem Harmony Fix 450 g är dess förmåga att bidra till att förbättra hästens temperament och beteende. Genom att stödja en hälsosam tarmflora och erbjuda näring som bidrar till att reglera humöret kan denna produkt hjälpa till att hålla din häst lugn och fokuserad.

Slutligen är Trikem Harmony Fix 450 g en ekonomisk lösning för hästägare. Med bara en liten mängd dagligen kan en burk på 450 g vara tillräcklig för att stödja din hästs hälsa i upp till 30 dagar.

Detta gör Trikem Harmony Fix 450 g till ett utmärkt val för hästägare som vill ge deras djur det bästa inom hälsosamt stöd. Genom att kombinera kvalitetsingredienser, vetenskaplig forskning och praktisk design, erbjuder Trikem en produkt som är lika effektiv som den är enkel att använda.

Produktdetaljer
1897000
Dosering

DOSERING:

6 ml/100 kg kroppsvikt och dag

Ex. Häst 500 kg 30 ml/dag (20 g).

Reviews