Better Blood 400g

 

När man vill förbättra hästen blodvärde kan man antingen tillföra extra järn eller tillföra näringsämnen som underlättar järnupptaget från det dagliga fodret och medverkar vid nybildningen av röda blodkroppar.För hårt tränande hästar är den sistnämnda att föredra! Better blood innehåller vitamin B12, folsyra och Inulin. Vikt 400g = ca 30 dagsgivor.

BETTER BLOOD

Fodertillskott innehållande Vitamin B12.Folsyra och Inulin. Vitamin B12 är bl.a. viktiga för bildandet av röda blodkroppar.

w0916
Eclipse Biofarmab
289,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Mage & tarmHästTillskott
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Better Blood 400g är ett kosttillskott avsett för hästar, framförallt tävlingshästar. Det är framtaget för att stödja och förbättra hästens blodkvalitet och cirkulation, vilket är avgörande för att upprätthålla en god hälsa och prestanda.

Produkten innehåller en blandning av naturliga ingredienser som är kända för att bidra till sund blodproduktion och optimal blodkvalitet. Ingredienserna i Better Blood inkluderar bland annat järn och B-vitaminer, två viktiga näringsämnen för blodets produktion och funktion.

Better Blood 400g är en enkel och effektiv lösning för att säkerställa att din häst får alla de nödvändiga näringsämnen den behöver för att upprätthålla en sund blodkvalitet. Det är lätt att administrera, och kan enkelt blandas in i din hästs dagliga foder.

Observera att även om Better Blood 400g kan bidra till bättre blodkvalitet och cirkulation, är det ingen ersättning för en balanserad diet och regelbunden veterinärvård. Om du har några bekymmer om din hästs hälsa bör du alltid rådfråga en veterinär.
Produktdetaljer
w0916
Dosering

400g = ca 30 dagsgivor. 

Dosering

1 dosmått (13g) blandas i kraftfodret

Sammansättning

Inulin 79,9%

Tillsatt:  

Folsyra: 600mg/kg    7,8mg/Dosmått(13G)

Vitamin B12: 2g/kg   26mg/Dosmått(13g)

Reviews