• −5%
NAF Easy Breathing (Flytande1L)

NAF Easy Breathing (Flytande1L)

Hästens andningsorgan äventyras ständigt på grund av externa faktorer, såsom höga pollental, damm och svampsporer som finns i hö och strö. 

I de flesta fall löser omsorgsfull hantering till stor del den saken. Men för mer mottagliga hästar, kan andningsstöd erhållas, genom a# berika kosten med specifikt formulerade fodertillskott.

Tävlingskarens

SWE: 0h  Karens FEI: 0h

NAF1111
Naf
575,00 kr
546,25 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
  • Lindrar lindrigare andningsbesvär: Easy Breathing är speciellt utformad för att stödja hästar med
  • Lugnar irriterade slemhinnor: Produkten innehåller ämnen som hjälper till att lindra och lugna irriterade slemhinnor i hästens luftvägar. Detta kan bidra till att minska hosta och obehag.
  • Minskar reaktioner på pollen, damm och kvalster: För hästar som lider av allergier mot pollen, damm eller kvalster kan Easy Breathing vara en räddning. Dess unika formulering hjälper till att minska reaktioner och underlätta besvär.
  • Främjar hälsosam luftvägsfunktion: Genom att stödja en frisk andningsfunktion kan Easy Breathing hjälpa till att förbättra hästens övergripande välbefinnande och prestation. En häst med friska luftvägar kan prestera på sin optimala nivå.
  • Kan användas kontinuerligt: Easy Breathing kan användas som ett regelbundet tillskott för att upprätthålla hästens andningshälsa på lång sikt. Dess säkra och effektiva formel gör det möjligt att använda produkten kontinuerligt utan att oroa sig för negativa effekter.

Frigör din hästs andningskapacitet och upprätthåll rena luftvägar med vår effektiva produkt för lindrigare luftvägsbesvär. Vår Respirator Boost ger en kraftfull boost för att lindra hosta och näsflöde, så att din häst kan andas fritt och prestera på toppnivå.

Genom att använda vår speciellt formulerade Respirator Boost kan du ge din häst den extra styrkan den behöver för att övervinna andningsproblem. Vår kraftfulla blandning av noggrant utvalda ingredienser är designad för att verka direkt på luftvägarna och minska inflammation, lugna irriterade slemhinnor och främja frisk andning.

Ditt hästs välmående är vår främsta prioritet, och därför har vi skapat en produkt som ger enastående resultat. Våra nöjda kunder har sett dramatiska förbättringar i sina hästars andning efter att ha använt vår Respirator Boost. Ge din häst det stöd den förtjänar och se hur den återfår sin vitalitet och energi.

Så låt inte luftvägsbesvär hindra din hästs prestation. Uppgradera till vår kraftfulla Respirator Boost och ge din häst den bästa möjliga luftvägsfunktionen. Ta kontroll över hälsan och välbefinnandet hos din älskade häst 

Andningsproblem kan vara en verklig utmaning för hästar, särskilt när de exponeras för faktorer som pollental, damm och svampsporer. För att hjälpa din häst att hantera dessa utmaningar och upprätthålla friska luftvägar, behöver du ett effektivt tillskott.

Easy Breathing är det perfekta komplementet till vår populära Respirator Boost. Denna speciellt formulerade fodertillsats är utformad för att ge optimalt stöd för hästens lungfunktion. Genom att regelbundet ge Easy Breathing som en del av din hästs kost, kan du bidra till att upprätthålla rena och friska lungor.

Det bästa av allt är att Easy Breathing är helt fri från karens, vilket innebär att du kan använda det även under tävlingsperioder utan att oroa dig för några dopingregler. Du kan ge din häst det bästa andningsstödet utan att kompromissa med dess tävlingsframgång.

Så ta hand om din hästs andningssystem på bästa sätt med Easy Breathing. Ge den det stöd den behöver för att andas fritt och prestera på toppnivå. Ge din häst de friska lungor den förtjänar och se hur den blomstrar i sin fulla potential.

Investera i din hästs välbefinnande och trygghet idag genom att lägga till Easy Breathing i dess dagliga kost. Ge den det bästa verktyget för att hantera andningsproblem och skapa en hälsosam framtid.

Sammansättning
Vatten, Magnesiumklorid, Glycerin
Additives (per litre)
Organoleptiska tillsatser
Anis 137 ml    
Vitlök 110 ml    
Analytical Constituents
Råprotein 0,8%
Råoljor och fetter 1,0%
Råaska 0,1%
Växttråd <0,1 %
Vätska 83,3%
Natrium 0,05%

RAO (Recurrent Airway Obstruction), även känt som återkommande luftvägsinflammation, är ett allvarligt och kroniskt problem som kan påverka hästens hälsa och prestationsförmåga. För att hantera detta utmanande tillstånd och främja hästens andningshälsa finns det några viktiga faktorer att överväga:

  1. Upptäck tidiga tecken: Även mild hosta bör tas på allvar och inte ignoreras. Hästar har en svag hostreflex, så hostning kan vara ett tecken på underliggande respiratoriska problem. Genom att vara uppmärksam på tidiga tecken kan man vidta åtgärder i tid och förhindra att tillståndet förvärras.

  2. Respiratorisk stress hos arbetande hästar: Arbetshästar, inklusive tävlingshästar på elitnivå, är särskilt mottagliga för subklinisk respiratorisk stress. Andningskapacitet spelar en avgörande roll för prestationen hos dessa hästar. Därför är det viktigt att prioritera deras andningshälsa och vid behov vidta åtgärder för att förbättra den.

  3. Begränsningar i prestation: RAO kan leda till konstant hosta, näsflöde och begränsad prestationsförmåga hos hästar. För att säkerställa att hästen når sin fulla potential och kan utföra på bästa sätt är det nödvändigt att ta itu med de underliggande andningsproblemen.

  4. Hantera luftvägarna: Genom att använda produkter som är speciellt utformade för att stödja hästens luftvägar, som NAF Respirator Boost, kan man ge extra stöd vid hosta och näsflöde. Dessa produkter kan hjälpa till att lindra inflammation, förbättra andningsfunktionen och främja en hälsosam andning.

  5. Samråd med veterinär: Vid misstanke om luftvägsproblem, inklusive RAO, är det viktigt att konsultera en veterinär för en korrekt diagnos och behandlingsplan. En veterinär kan ge råd om lämpliga åtgärder och föreslå lämpliga behandlingar för att hantera tillståndet på bästa sätt.

För att främja hästens andningshälsa och säkerställa optimal prestation är det viktigt att vara uppmärksam på eventuella tecken på respiratoriska problem och agera i tid. Genom att ta hand om hästens luftvägar och ge rätt stöd kan vi bidra till en friskare och mer välmående häst.

 
 

 

Tillsätt till daglig fodergiva till stöd för hästens lungor vid påfrestning av damm eller pollen
Hästar & Ponnyer ml /dag  
Startdosering (7-10 dagar) 50  
Underhållsdosering 20-30  

Andning och prestation går hand i hand när det gäller våra hästar. Oavsett om vi tävlar eller bara njuter av ridningen i vardagen, är det avgörande att se till att våra hästar kan andas fritt och utan hinder för att kunna prestera på topp.

Vi lägger ofta ner mycket tid och pengar på olika saker för att förbättra prestationen, men vi missar ibland den mest grundläggande faktorn - hästens andningshälsa. Luften vi andas in är avgörande för vår egen prestation, och samma gäller för våra hästar.

Respiratoriska problem, som återkommande luftvägsinflammation (RAO) eller andra former av luftvägsbesvär, kan begränsa hästens förmåga att andas och därmed påverka deras prestation negativt. Det kan vara i form av hosta, näsflöde eller en allmän nedsättning av energi och uthållighet.

För att optimera hästens prestation är det viktigt att ta hand om deras andningsvägar. Genom att använda produkter som NAF Respirator Boost, som är utformade för att ge extra stöd vid hosta och näsflöde, kan vi hjälpa till att lindra inflammation, förbättra andningsfunktionen och främja en hälsosam andning.

Det är också viktigt att ha en regelbunden dialog med veterinären för att övervaka hästens andningshälsa och vid behov vidta åtgärder. Genom att vara uppmärksam på eventuella tecken på respiratoriska problem och agera i tid kan vi säkerställa att våra hästar har de bästa förutsättningarna för att prestera på sin högsta nivå.

Så låt oss inte glömma bort att andning och prestation går hand i hand. Genom att ta hand om våra hästars andningshälsa kan vi maximera deras potential och säkerställa att de kan leverera sina bästa prestationer på tävlingsbanan eller i ridningen varje dag.

Produktdetaljer
NAF1111
Reviews