Plyschanka utan fyllning med pip 47cm

Vår Plyschanka utan fyllning och med pip är den ultimata hundleksaken som kommer att glädja din fyrbenta följeslagare till max!

13-2337
Aveo
129,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Vår Plyschanka utan fyllning och med pip är den ultimata hundleksaken som kommer att glädja din fyrbenta följeslagare till max!

Det som särskiljer vår Plyschanka utan fyllning är dess unika egenskaper. Till skillnad från vanliga plyschleksaker är den utformad utan någon fyllning, vilket ger den överlägsen hållbarhet och gör den mer tålig mot skador. Det innebär att du kan låta din hund njuta av leksaken utan att oroa dig för att den snabbt blir trasig!

För att lägga till extra spänning och aktivitet för din hund är vår Plyschanka också utrustad med en inbyggd pipa. Varje gång din hund biter i eller trycker på leksaken, skapar den ett upphetsande ljud som kommer att göra din hund helt upprymd! Detta garanterar timmar av interaktiv och underhållande lek för din älskade hund.

Tillverkad av mjukt och säkert material är vår Plyschanka utan fyllning idealisk för hundar i alla storlekar och av alla raser. Den är också skonsam mot hundens tänder och tandkött, vilket är en viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer leksaker för din fyrbenta vän.

Oavsett om din hund älskar att kasta, fånga eller bara bära runt på sin leksak, kommer vår Plyschanka utan fyllning med pip att vara den perfekta kompanjonen för att hålla din hund glad och nöjd. Ge din älskade hund det allra bästa och låt dem njuta av en lekfull och stimulerande tid!

Berika din hunds leksakssamling med vår Plyschanka utan fyllning och med pip – din hund kommer att bli helt förtjust i den!

Produktdetaljer
Aveo
13-2337
Reviews