Fågel i frotteliknande material med pip och prassel

En "Fågel i Frotteliknande Material med Pip och Prassel" är en särskild typ av plyschleksak som är utformad för att väcka din katts nyfikenhet och leklust.

13-5085
Aveo
99,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

En "Fågel i Frotteliknande Material med Pip och Prassel" är en särskild typ av plyschleksak som är utformad för att väcka din katts nyfikenhet och leklust. Denna typ av leksak tillverkas vanligtvis av mjukt material med olika texturer, inklusive frotteliknande tyg, och är utrustad med inbyggda ljud som pipar och prasslar för att fånga kattens uppmärksamhet. Här är några nyanser kring denna typ av kattleksak:

Design: Leksaken har ofta formen av en fågel och är konstruerad med frotteliknande material som kittlar kattens klösinstinkt och ger taktila variationer.

Ljud: Den inbyggda pipen och prasslet skapar ljudstimulans som kan väcka kattens intresse och uppmuntra till lek.

Texturer: De olika texturerna på leksaken ger en dimension av sensorisk stimulans när katten leker och utforskar den.

Storlek: Leksakerna finns i olika storlekar för att passa olika katter och lekpreferenser.

Lek: Syftet med denna typ av leksak är att främja kattens naturliga instinkt att jaga, fånga och leka med byten.

Aktivitet: Genom att tillhandahålla leksaker som kombinerar ljud och rörelse hjälper du din katt att undvika tristess och främjar fysisk aktivitet.

Övervakning: När din katt interagerar med leksaken är det viktigt att hålla ett öga på dem för att försäkra dig om att de inte river sönder eller försöker svälja delar av den.

Denna typ av kattleksak är utformad för att ge din katt positiv underhållning och stimulering. Kom ihåg att olika katter har olika preferenser när det kommer till leksaker, så det kan vara bra att experimentera med olika typer för att hitta den som passar din katts intresse och lekstil bäst. Regelbundet inspektion och byte av leksaker som börjar visa slitage eller skador är också en viktig del av att säkerställa din katts säkerhet och nöje.

Produktdetaljer
Aveo
13-5085
Reviews