Pigga upp din katt med leksaker och kattmynta!

- Ger underhållning och mental stimulans för katter.
- Innehåller kattmynta, en naturlig lockelse för katter.
- Främjar en rad lekfulla beteenden hos katter.
- Blandade former av getingar och nyckelpigor för visuellt intresse.
- Perfekt storlek på 7 cm för att uppfylla kattens jaktinstinkter.
- Naturlig och säker form av underhållning för katter.
- Bidrar till kattens fysiska motion och välbefinnande.
- Kan öka din interaktion med din katt.

1207-05-0314
Eurosiam
25,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning: Kattleksaker med Kattmynta

Katter är kära varelser fulla av personlighet och charm, men de har också ett naturligt behov av att leka och utforska. Det är här som våra kattleksaker med kattmynta kommer in i bilden, en leksak som ger både underhållning och mentalt stimulerande aktivitet för ditt husdjur.

Kattmynta, vetenskapligt känt som Nepeta cataria, är en ört som har en särskilt lockande effekt på våra fyrbenta vänner. Det är som att ge dem en egen lilla värld av glädje och lekfullhet. Många katter reagerar på kattmynta med en mängd beteenden, allt från rullande till gnuggande och intensiv lek. Det är därför kattleksaker med kattmynta är så populära - de erbjuder en ovanlig men helt naturlig form av stimulans för din katt.

Våra kattleksaker med kattmynta säljs i blandade former av getingar och nyckelpigor, vilket ger en extra nivå av visuellt intresse för din katt. Varje leksak är 7 cm lång, en perfekt storlek för kattens lek och jaktinstinkter.

Det finns ingen tvekan om att kattleksaker med kattmynta är ett utmärkt val för alla kattägare. De erbjuder en naturlig och säker form av underhållning för din katt, och de är också en utmärkt form av motion. Så varför inte ge din katt en leksak som den inte bara kommer att älska, utan som också kommer att bidra till dess välbefinnande?

Med våra kattleksaker med kattmynta kommer du att se en ny sida av din katt - en som är full av energi, glädje och lekfullhet. Och vem vet, du kanske till och med hittar dig själv leka mer med din katt än du någonsin trodde var möjligt!

Gör dina katter glada och aktiva med dessa underbara kattleksaker med kattmynta. Beställ idag och upplev glädjen hos en lycklig, lekfull katt.

Produktdetaljer
1207-05-0314
Reviews