Äggformade glitterbollar m pingla 6 cm 2-pack

- Äggformade glitterbollar för katter
- Praktiskt 2-pack
- Lockar och underhåller katter
- Unik och tilltalande design
- Ger ljudstimulans med pingla
- Tillverkade av hållbart och giftfritt material
- Främjar kattens välbefinnande
- Högkvalitativ produkt från Eurosiam
1207-05-0299
Aveo
27,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Leta inte längre! Eurosiam erbjuder det ultimata svaret på din sökning efter den perfekta leksaken för din katt. Dessa äggformade glitterbollar, i praktisk 2-pack, är både roliga och förföriska. De är designade för att både locka och underhålla din älskade katt, vilket gör dem till en oöverträffbar kattleksak.

Varje glitterboll, som mäter 6 cm, har en unikt tilltalande äggform och är täckt med gnistrande glitter. Denna spännande kombination kommer att fånga din katts uppmärksamhet och hålla den fascinerad och engagerad i timmar. Dessa leksaker är inte bara visuellt tilltalande, de ger också en ljudstimulans. Inbyggd i varje boll finns en pingla som skapar ett lockande ljud som kommer att väcka din katts nyfikenhet.

Eurosiam är känt för sina högkvalitativa kattleksaker, och dessa glitterbollar är inget undantag. Hållbarhet och säkerhet är två av de viktigaste aspekterna när det kommer till att välja leksaker till dina husdjur. Dessa glitterbollar är tillverkade av hållbara och giftfria material, vilket gör dem till ett säkert val för din katt att leka med.

Ge din katt en överraskning idag med dessa äggformade glitterbollar med pingla från Eurosiam. När du ser hur mycket nöje och glädje din katt får av dem kommer du inte att ångra ditt beslut. Dessa leksaker är en underbar investering i ditt husdjurs lycka och välbefinnande.

Produktdetaljer
Aveo
1207-05-0299
Reviews