Kattspö lång fjäderskrud med pingla,-50cm

Det här kattspöt är den ultimata leksaken för att aktivera och underhålla din katt.

1207-05-3196
Aveo
40,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerAktiveringHusdjur Katt
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Det här kattspöt är den ultimata leksaken för att aktivera och underhålla din katt. Den utmärker sig med sin generöst tilltagna fjäderskrud som är utformad för att väcka din katts naturliga jaktinstinkter och nyfikenhet.

Fjädrarna är noggrant utvalda för att efterlikna rörelserna hos små byten, vilket gör att din katt inte kan motstå att följa och jaga dem. Dess rörelser är oförutsägbara, vilket gör leken ännu mer spännande för din katt.

Kattspöt har ett ergonomiskt handtag som gör det bekvämt att hålla och använda. Du kan låta fjädrarna dansa och snurra runt för att engagera din katt i en interaktiv lek. Det är ett fantastiskt sätt att stärka bandet mellan dig och din katt samtidigt som du ger den en chans att utöva sin fysiska och mentala skicklighet.

Detta kattspö är en fantastisk leksak för att hålla din katt aktiv och stimulerad. Det är också lämpligt för katter i alla åldrar och storlekar. Ge din katt en rolig och spännande lekupplevelse med detta kattspö med generöst tilltagen fjäderskrud och se hur din katt blir uppslukad av jakt och lek!

Produktdetaljer
Aveo
1207-05-3196
Reviews