Armband Unakite

Unakite är en vacker sten som består av epidot och fältspat. Den har en kombination av gröna, rosa och ibland gråa eller vita färger. Unakite har en marmorerad eller fläckig utseende och används oftast som polerade stenar, smycken eller skulpturer. Stenen sägs ha flera betydelser och egenskaper, inklusive känslomässig läkning, balans och harmoni, jordning och förankring, kreativitet och manifestation. Unakite anses också vara kopplad till graviditet och fertilitet samt främjar en sund relation mellan föräldrar och barn.

Många bär eller använder Unakite för att dra nytta av dess energier och estetiska skönhet.

6001-186-13
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Unakite är en vacker sten som består av två huvudsakliga mineraler: epidot och fältspat. Den har en distinkt kombination av färger, inklusive grönt, rosa och ibland även inslag av grått eller vitt. Unakite kan ha en marmorerad eller fläckig utseende och förekommer oftast i form av polerade stenar, smycken eller skulpturer.

Här är några egenskaper och betydelser förknippade med Unakite:

  1. Känslomässig läkning: Unakite sägs vara en känslomässig helande sten som kan hjälpa till att lugna känslomässiga obalanser och främja inre frid. Den sägs kunna hjälpa till att lösa känslomässiga blockeringar, minska stress och ångest, samt främja kärlek och empati.
  2. Balans och harmoni: Unakite sägs kunna hjälpa till att balansera energiflödet i kroppen och skapa harmoni mellan olika aspekter av ens själv. Den sägs kunna främja en känsla av inre balans och ge stöd i att hantera konflikter och svårigheter med en mer positiv och harmonisk inställning.
  3. Jordning och förankring: Unakite är kopplad till jordning och förankring, vilket hjälper till att skapa stabilitet och en stark förbindelse med jorden. Den sägs kunna hjälpa till att centrera och stabilisera energin, vilket är särskilt användbart vid meditation eller när man behöver känna sig mer förankrad i nuet.
  4. Kreativitet och manifestation: Unakite sägs kunna stimulera kreativitet och fördjupa förståelsen för ens inre potential. Den sägs kunna hjälpa till att manifestera drömmar och mål genom att öka motivation och inspirera till handlingskraft.
  5. Unakite anses också vara en sten för graviditet och fertilitet, samt för att främja en sund relation mellan föräldrar och barn. Många människor bär eller använder Unakite i form av smycken, stenar eller som en dekorativ prydnad för att dra nytta av dess energier och estetiska skönhet.
Produktdetaljer
6001-186-13
Reviews