Hållbart Hundhalsband Kedja i Rostfritt Stål

- Effektivt träningsverktyg för bättre beteende
- Skapar lyhördhet utan skada eller obehag
- Tillverkat av högkvalitativt, hållbart rostfritt stål
- Robust konstruktion för energiska husdjur
- Ovala stållänkar för full kontroll
- Enkel att använda, justerbar design
- Ger optimal säkerhet och kontroll
- Perfekt för promenader, träning och allmän användning.

41-0080
106,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Storlek: 50 cm
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HalsbandHalskedja
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Vi är glada att introducera vårt rostfria hundhalsband med kedja och långa länkar - ett stryphalsband av högsta kvalitet från Camon, designat med ditt älskade husdjur i åtanke. Detta halsband är mer än bara ett tillbehör, det är ett effektivt träningsverktyg som hjälper dig att forma ditt husdjurs beteende på ett säkert och kärleksfullt sätt.

Ett effektivt träningsverktyg

Vårt stryphalsband fungerar utmärkt som ett utbildningsverktyg. När du använder detta halsband under träningen kommer du att märka en märkbar förbättring i ditt husdjurs lyhördhet och övergripande beteende. Detta halsband hjälper dig att kontrollera ditt husdjur utan att orsaka skada eller obehag.

Högkvalitativt material

Stryphalsbandet är tillverkat av högkvalitativt, rostfritt stål, vilket garanterar dess styrka och hållbarhet. Den robusta konstruktionen står emot även de mest energiska och lekfulla husdjur. Du kan vara säker på att detta halsband kommer att vara en pålitlig följeslagare för ditt husdjur under många år framöver.

Ovala stållänkar för full kontroll

De ovala stållänkarna i kedjan är designade för att ge dig fullständig kontroll över ditt husdjur. Denna unika design säkerställer att du kan styra ditt husdjur under promenader och träning utan att de drar bort eller blir ohanterliga.

Enkel att använda

Vårt stryphalsband med oval stållänk från Camon är otroligt enkelt att sätta på och ta av. Dess justerbara design gör det lätt att anpassa till ditt husdjurs storlek, vilket gör det till en bekväm och praktisk lösning för alla dina husdjursbehov.

Säkerhet och kontroll

Att ge ditt husdjur den bästa möjliga kontrollen och säkerheten har aldrig varit enklare tack vare vårt stryphalsband med oval stållänk från Camon. Det är perfekt för promenader, träning och allmän användning.

Ge ditt husdjur den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar med vårt stryphalsband med oval stållänk från Camon. Beställ idag och upplev hur promenader och träning blir en angenäm upplevelse för både dig och ditt husdjur.

Produktdetaljer
41-0080

Särskilda referenser

  • 8019808023526
Reviews