• −10%

Little Rascal Valphalsband & Koppel - Perfekt för din lilla busunge 22-36cm

- Håll din valp säker och bekväm med Little Rascals valphalsband och koppel
- Funktionellt och praktiskt designat för utomhusäventyr med din valp
- Tillverkat av hållbart och mjukt material, perfekt för lekfulla valptänder
- Justerbart halsband som kan anpassas och växa med din valp
- Utrustat med säkerhetslås för trygga promenader
- Koppel ger full kontroll och frihet för valpen att utforska
- Färgglad och söt design som gör din valp unik
- Idealisk lösning för att hålla din valp lycklig och trygg utomhus.

45-37875
151,00 kr
135,90 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Färg: Gul
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
KoppelHalsbandValpNylon
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Valphalsband + koppel Little Rascal 22-36cm

SÄNKT PRIS

Dyk ner i den färgglada och charmiga världen av Little Rascals Puppy Collar and Lead Set! Detta är den perfekta lösningen för att hålla din lilla fyrbenta kompis säker och bekväm under era äventyr utomhus. Inte bara är detta set funktionellt och praktiskt, det är också otroligt gulligt och kommer garanterat att få din valp att sticka ut från mängden.

Little Rascals Puppy Collar and Lead Set innehåller:

1. Justerbart halsband
2. Matchande koppel

Både halsbandet och kopplet är tillverkade av hållbart och mjukt material. Vi vet alla hur mycket valpar gillar att tugga på saker, men du behöver inte oroa dig för att detta halsband och koppel kommer gå sönder. De är designade för att tåla lekfulla valptänder och samtidigt vara snälla mot deras känsliga hud.

Det justerbara halsbandet är en riktig höjdpunkt i detta set. Det kan enkelt anpassas efter din valps storlek och kommer att växa med din valp allt eftersom de blir större. Inga fler bekymmer om att halsbandet blir för litet – med Little Rascals Puppy Collar and Lead Set, har du alltid ett halsband som passar perfekt!

Säkerheten är också en prioritet för oss. Halsbandet är utrustat med ett säkerhetslås som förhindrar att det oavsiktligt lossnar. Detta innebär att du kan känna dig trygg när du är ute och promenerar med din valp, oavsett om ni är i parken, i skogen eller bara runt kvarteret.

Det medföljande kopplet är enkelt att fästa till halsbandet och ger dig full kontroll över din valp under promenader. Det ger tillräckligt med utrymme för din valp att röra sig fritt, så de kan utforska världen runt dem på ett säkert sätt.

Men Little Rascals Puppy Collar and Lead Set är inte bara praktiskt, det är också otroligt sött! Den färgglada designen kommer att få din valp att sticka ut och bli beundrad av både grannar och förbipasserande. Du kan välja mellan olika färger och mönster för att matcha din valps unika personlighet och stil.

Så varför inte ge din valp den ultimata komforten och stilen under sina äventyr utomhus? Little Rascals Puppy Collar and Lead Set är den idealiska lösningen för att hålla din valp lycklig och trygg under sina promenader. Beställ idag och få ut det bästa av din valps tid utomhus!

Produktdetaljer
45-37875

Särskilda referenser

  • 701029378759
Reviews