Bitömmare 8-vägars plast gul

- Lättare honungsskörd
- Robust konstruktion
- Enkel montering
- Smart design
- Skydd mot bistick
- Mindre stress för bin
- Effektivare skörd
- Tidsbesparande
602301
Willab
46,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Biodling
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Bitömmare - För en enklare och effektivare honungsskörd

För dig som ägnar dig åt biodling vet du att en av de mest arbetsintensiva momenten är att skatta honungen. Det är här vår bitömmare med 8 vägar kommer in i bilden. Med en konstruktion i robust hårdplast och åtta vägar för bina att ta sig ut, är denna bitömmare designad för att underlätta ditt arbete och göra honungsskörden till en fröjd.

Montering och användning

Bitömmaren är gjord för att monteras på en foderplatta. Den placeras mellan skattlådan, där honungen samlas, och yngelrummet där bina bor och förökar sig. Genom sin smarta design tillåter bitömmaren bina att ta sig ner i yngelrummet, men förhindrar dem från att återvända till skattlådan. Detta innebär att skattlådan efter några timmar blir tom på bin och det blir enkelt att ta ut honungskakorna.

Fördelar med Bitömmaren

Det är ingen hemlighet att det kan vara knepigt att hantera bin under skördetid. Bitömmaren gör processen smidigare genom att styra bort bina från skattlådan. Detta innebär en mindre stressig situation för både dig och bina, och minskar risken för att du blir stucken. Med bina på ett säkert avstånd, kan du i lugn och ro skörda din honung.Att skörda honung behöver inte vara en tidskrävande och svår uppgift. Med vår bitömmare med 8 vägar blir processen enkel och effektiv. Du sparar tid, skyddar dig själv och dina bin, och får ut mesta möjliga av din skörd. Underlätta ditt arbete med biodling - investera i en bitömmare idag.

Produktdetaljer
Willab
602301
Reviews