Spännrem Bikupa metall 5m

- Slitstark konstruktion för långvarig användning
- Tillverkad av hållbar nylon
- Robust design för säker fastsättning
- Behöver inga verktyg för användning
- Synlig gul färg för lätt återfinning
- Perfekt för högstaplade kupor
- Ger ett kraftigt grepp om kupan
- Enkel och bekväm att använda

602333
Willab
82,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Biodling
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning:

Behöver du en lösning för att hålla ihop dina högstaplade kupor? Letar du efter ett praktiskt och hållbart alternativ som inte kräver några verktyg? Då har vi det perfekta verktyget för dig - vår 5 meters långa spännrem i slitstark nylon!

Slitstark Konstruktion:

Denna spännrem är tillverkad med omsorg och noggrannhet för att ge dig en produkt som varar länge. Den är tillverkad av slitstark nylon och kommer med en rostskyddad metallspännare, vilket gör den motståndskraftig mot de flesta väderförhållanden. Dess robusta konstruktion garanterar att den kan hålla ihop flera högstaplade kupor utan bekymmer.

Design och Användning:

Remmens breda design gör att den får ett kraftigt grepp om kupan, vilket hjälper till att förhindra att den glider av under användning. Detta innebär att du kan vara säker på att dina kupor kommer att vara säkert bundna och skyddade.

Färg och synlighet:

Dessutom har remmen en klar, gul färg, vilket gör att den syns väl även i dunkel belysning. Du behöver aldrig oroa dig för att missa den eller mista den i dåligt ljus.

Enkelhet och Bekvämlighet:

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna spännrem är dess enkelhet. Du behöver inte några verktyg för att använda den. Du kan enkelt spänna ihop dina kupor, även vid högstapling, vilket gör den till en perfekt lösning för alla dina bisamhällen.

Så, varför vänta? Skaffa vår 5 meter långa spännrem i slitstark nylon idag och upplev bekvämligheten och hållbarheten hos denna fantastiska produkt!

Produktdetaljer
Willab
602333
Reviews