Biborste plasthandtag syntetborst

- Skonsam för bina med plastborst
- Greppvänligt plasthandtag för bekväm användning
- Idealisk för långvarig användning
- Kan användas utan handskar
- Utrustad med stålände för att bända upp kupor
- Passar både yrkesverksamma och hobbyister
- Ger kontroll och självförtroende vid bikupans skötsel
- Oumbärlig del av biodlingsutrustningen

602343
Willab
116,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Biodling
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För alla biodlare där ute, vi presenterar den ultimata hjälpen för att skonsamt sköta din bikupa - vår enkelradiga 450 mm långa biborste med plastborst, utrustad med ett greppvänligt plasthandtag. Den här borsten är skräddarsydd för att möta alla de utmaningar du står inför i din dagliga interaktion med dina värdefulla bin.

Skonsam för Bina

Vår biborste är utformad för att skonsamt avlägsna de envisa bin som klamrar sig fast vid bikupan efter rökpustning. Den gör det inte bara enkelt och effektivt, utan också extremt skonsamt att hantera bina. Vi vet hur viktigt det är att hålla dina bin oskadade och oskadade, och det är här vår biborste kommer in. Den har plastborst vars egenskaper borgar för att bina förblir oskadade vid användning.

Bekväm och Praktisk Design

Borsten kommer med ett greppvänligt och behagligt plasthandtag, vilket gör den idealisk för långvarig användning. Du kan enkelt hantera den även utan handskar, vilket innebär mindre utrustning att oroa dig för. Dessutom har borstens ände försäkrats med stål, vilket ger dig möjlighet att bända upp kupor om det skulle behövas.

Biborste för Alla Biodlare

Oavsett om du är en yrkesverksam biodlare eller en entusiastisk hobbyist, kommer du att uppskatta effektiviteten och användarvänligheten hos vår biborste. Den är utformad för att hantera din bikupa med största omsorg och respekt, samtidigt som den ger dig den kontroll och det självförtroende du behöver för att sköta dina bin med lätthet.

För att sammanfatta, vår enkelradiga 450 mm långa biborste med plastborst och greppvänligt plasthandtag är en oumbärlig del av din biodlingsutrustning. Den kombinerar skonsamhet mot bina, bekväm användning och praktisk design i ett enda verktyg. Ge den ett försök och upplev skillnaden själv!

Produktdetaljer
Willab
602343
Reviews