Premium Research Barrträdsextrakt - 50 ml

- Skapat från ren och robust tall i norra Finlands orörda skogar
- Handskördade ingredienser för bästa kvalitet och renhet
- Rikt på antioxidanter som resveratrol för att skydda kroppen
- Innehåller bioflavonoider och proantocyanidiner för optimal hälsa
- Resultat av noggrann forskning och utveckling
- Mycket koncentrerat extrakt för maximal effekt
- Lätt att använda, kan blandas med vätska efter eget val
- En naturlig produkt som främjar en hälsosam livsstil

BE50
Pureness
215,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Innehåller rikligt med  resveratrol

Dyk djupt in i nordfinska skogars hemligheter och upptäck en underbart kraftfull skatt - vårt Pureness Barrträdsextrakt. Detta är inte ett vanligt extrakt utan ett mästerverk av naturen, destillerat från den robusta tallen som frodas i det rena, orörda landskapet i norra Finland. Tallarna vars bark vi noggrant skördar för hand, har vuxit långt borta från utsläpp och industrier, vilket ger produkten en renhet som är svår att matcha.

Tallbarken är en ovärderlig del av det nordiska hälsosamma kosthåll, en tradition som går tillbaka till samernas tidiga användning. Dess rika innehåll av antioxidanter som resveratrol, som också finns i lingon och vindruvskal, spelar en viktig roll i att skydda kroppen mot skadliga fria radikaler. Dessutom innehåller tallbarken bioflavonoider och proantocyanidiner, två kraftfulla ämnen som bidrar till att främja en stark och hälsosam kropp.

Vårt Pureness Barrträdsextrakt är ett resultat av noggrant utförd forskning och utveckling. Vi har använt både vatten och alkohol i bryggprocessen för att säkerställa att alla näringsämnen utvinns effektivt från tallbarken. Överflödigt vatten har sedan avlägsnats, vilket ger oss ett mycket koncentrerat och starkt extrakt, fullt av näring och naturlig kraft.

För att använda, ta bara 1 pipett (1 ml) två gånger om dagen. Varje daglig dos innehåller 200 mg tallbark-extrakt, varav 100 mg är proantocyanidiner. Du kan blanda det med vatten, juice, kaffe, te eller någon annan vätska du föredrar.

Innehållsförteckning per 2 ml:
- Tallbarkextrakt: 200mg

Ingredienser:
- Vatten
- Alkohol (20%)
- Tallbarkextrakt

Observera att kosttillskott inte bör användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvara utom räckhåll för små barn. Produkten innehåller en avfuktare som inte bör ätas. För bästa kvalitet, förvara torrt och skyddat mot ljus.

Ta steget mot en hälsosammare livsstil med vårt Pureness Barrträdsextrakt, en gåva från de nordfinska skogarna direkt till ditt hem.

Produktdetaljer
BE50
Reviews