Premium Research Barrträdsextrakt - 50 ml

Beskrivning
  • Extrakt av tallbark från nordfinska skogar
  • Rik på antioxidanter
  • Mycket drygt och starkt extrakt
  • Från finländsk tall
'

Pureness Barrträdsextrakt är en stark flytande koncentration gjord på tallbark. Vi skördar barken försikigt för hand från unga tallar i norra Finlands djupa skogar. Det är viktigt att tallen får växa långt från utsläpp och industrier. Tallbark är traditionellt använt i nordisk kost och hälsokost särskilt i samekulturen.

Tallbark är rikt på spännande ämnen för kroppen. Resveratrol som man även hittar i lingon och vindruvans skal fungerar som antioxidant. Bioflavonoider (som tidigare kallades P-vitamin) och proantocyanidiner (OPC) är andra favoriter i barkextraktet.

Pureness  produkter ska alltid vara fulla med näring. Därför har vi använt både vatten och alkohol för i bryggningen av barrträdsextraktet. På så sätt kan man lättare få ut alla näringsämnen. Vi har sen tagit bort överflödigt vatten och resultatet är ett högpotent barrträdsextrakt!

'

1 pipett (1 ml) 2 gånger dagligen. Den dagliga dosen innehåller 200 mg tallbark-extrakt varav 100 mg proanthocyanidiner.

Blanda med vatten juice kaffe te eller andra vätskor.

 

 

1 pipett (1 ml)

Näringsvärde per 2 ml
Mängd
Tallbarkextrakt
200mg
'

Vatten alkohol (20%) tallbarkextrakt.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Förvara torrt. Skydda mot ljus.

'

Kvalitetsgaranti 

Nyfiken på laboratorieresultaten gällande produkten?

Läs mer i dokumenten nedan för att se hur vi arbetar för att uppnå högsta transparens och kvalitet!

Analyscertifikat:

'
Produktdetaljer
Pureness
BE50