ALGER Grovmalen Human (500 g)

... Läs mera nedan

alger500500
5 objekt
195,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Kvantitet
Skickas omgående

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Innehåller näringsämnen som kroppen behöver. Den har naturens största mängd av vitamin B12. Den innehåller essentiella fettsyror och alla essentiella aminosyror samt 60% protein och har mer högvärdigt protein än någon annan föda. Alger är naturens rikaste klorofyllkälla.

 

Skördade i Atlanten

Brunalg  Ascophyllum Nodosum

 

 

"'

Innehåller näringsämnen som kroppen behöver. Den har naturens största mängd av vitamin B12. Den innehåller essentiella fettsyror och alla essentiella aminosyror samt 60% protein och har mer högvärdigt protein än någon annan föda. Alger är naturens rikaste klorofyllkälla.

De senaste årtiondena har de mineralämnen som behövs i vår föda och för vår hälsa minskat drastiskt eller helt försvunnit. Detta på grund av förgiftningen och försurningen av vår åkerjord där vi producerar vår föda och djurens foder. Man vet att jordarna utarmas av surt nedfall och av industrijordbrukets konstgödning som bara innehåller ett fåtal mineraler och spårämnen jämfört med naturgödseln.

Med alger som tillskott i vår kost får vi i oss alla kända former av mineraler och spårämnen. Alger innehåller ett tjugotal aminosyror alla vitaminer samt en riklig mängd av omega-3 fettsyror.


 

'

Människa:

1-2 teskedar /dag.

'''

Hund:

  • Liten-½ tesked 
  • Medel 1 tesked
  • Stor 1-2 teskedar
Produktdetaljer
alger500500
5 objekt