Ponnyupplevelse för barn från 4 till 9 år.

Sätt på dig hjälmen och ta tag i tyglarna, för nu är det dags att utforska den spännande världen av ponnyupplevelser för barn!

Vårt program bjuder på en interaktiv och minnesvärd tid med våra vänliga ponnyer.

Här får barnen chansen att lära sig allt om hästvård, borsta och sköta om ponnyerna, ta avslappnande promenader i naturen och delta i lekar som utmanar och roar.

Men det är inte allt! Efter all aktivitet bjuder vi in till ett mysigt "kaffesällskap" där barnen och ponnyerna kan ta en välförtjänt paus tillsammans.

Välkommen till en äkta ponnyupplevelse där barnen får en smak av det lantliga livet och skapar oförglömliga minnen med våra fyrfota vänner.

Välj din önskade tid genom att klicka på den. Därefter, scrolla ner och klicka på 'Lägg i Varukorgen'. Slutligen, fortsätt genom att klicka på 'Gå till kassan' för att slutföra din bokning.

Ridlek
375,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Lediga tider hos Thomas i Blentarp Rödde: ***PRESENTKORT***
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Relationen mellan barn och ponnyer kan vara mycket givande och fördelaktig på många sätt:

Förtroende och tillit:

Genom att interagera med ponnyer lär sig barn att bygga förtroende och tillit. Ponnyer är känsliga djur och reagerar på barnens kroppsspråk och känslor. Genom att skapa en positiv relation med ponnyerna kan barnen utveckla sin förmåga att bygga förtroende och tillit i andra relationer.

Ansvar och omsorg:

Att ta hand om ponnyer kräver ansvar och omsorg. Barn som är involverade i att mata, borsta och sköta om ponnyer lär sig vikten av att ta hand om levande varelser och utvecklar en känsla av ansvar. Självförtroende: När barn lär sig att hantera och kontrollera ponnyer, ökar deras självförtroende.

De upplever att de kan bemästra utmaningar och utvecklar en positiv självbild. Kommunikationsförmåga: Interaktion med ponnyer kan hjälpa barn att förbättra sin kommunikationsförmåga. De måste använda verbal och icke-verbal kommunikation för att interagera effektivt med ponnyerna. Stressreduktion: Att vara i närvaro av djur, som ponnyer, kan ha en lugnande effekt på barn och minska stress och ångest.

Det kan vara särskilt fördelaktigt för barn med speciella behov. Lek och motion: Aktiviteter som att rida, leka och gå promenader med ponnyer ger barnen möjlighet att vara aktiva utomhus och njuta av frisk luft och motion. Sammanfattningsvis kan relationen mellan barn och ponnyer vara en positiv och givande upplevelse som ger barnen möjlighet att utveckla många viktiga färdigheter och egenskaper, samtidigt som de har kul och bygger starka band med

dessa underbara djur.

Barn från 4 till 9 år. OBS (max 4 st i grupp)

Produktdetaljer
Ridlek
Reviews