• −40%
Svettskrapa rak metall med tänder

Svettskrapa rak metall med tänder

- Högkvalitativ svettskrapa i rak metall med tänder
- Effektivt tar bort svett och fukt från olika ytor
- Ergonomiskt handtag för bekväm och långvarig användning
813670
115,00 kr
69,00 kr Spara 40%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Svettskrapa rak metall med tänder är en fantastisk produkt som hjälper till att effektivt ta bort svett och vatten från hästens päls. Den är särskilt framtagen för att underlätta under perioder när hästen fäller, då pälsen kan vara extra svår att hålla ren och torr. Denna svettskrapa är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en rak form med tänder längs ena sidan.

En av de främsta fördelarna med denna svettskrapa är dess tänder. Tänderna är perfekt utformade för att enkelt dra bort lösa hårstrån och överflödig päls som hästen fäller. De är inte för grova eller för mjuka, vilket gör att de kan ta bort pälsen utan att skada eller irritera hästens hud. Tänderna är också placerade på ett optimalt avstånd för att fånga upp och avlägsna oönskade hårstrån effektivt.

Produktens rakform gör den enkel att använda. Den kan användas både till att skrapa av svett och vatten efter träning eller bad, samt till att hjälpa till att ta bort lös päls under fällningstider. Den släta sidan av svettskrapan kan användas för att jämna ut pälsen och ge den en fin glans. Tänderna på den andra sidan kan användas för att dra bort lösa hårstrån och hjälpa till att hålla pälsen ren och snygg.

Svettskrapan är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Den kommer att hålla länge och behålla sin skärpa även efter upprepad användning. Det rostfria stålet gör också att svettskrapan är resistent mot rost och korrosion, vilket är särskilt viktigt när den används i fuktiga miljöer.

En annan fördel med denna svettskrapa är att den är utformad med ergonomi i åtanke. Handtaget är bekvämt att hålla i och ger ett stabilt grepp. Det är tillräckligt långt för att ge en bra hävstångseffekt, vilket minskar ansträngningen vid användning och gör det lättare att komma åt svåråtkomliga områden på hästens kropp.

Slutligen är denna svettskrapa mycket prisvärd. Den erbjuder enastående kvalitet till ett överkomligt pris. Den är ett oumbärligt verktyg för alla hästägare som vill hålla sina hästar rena och snygga, särskilt under fällningstider. Med denna svettskrapa kan du enkelt och effektivt ta bort svett, vatten och lösa hårstrån från din hästs päls, vilket resulterar i en friskare och mer välvårdad häst.
Produktdetaljer
813670
Reviews