Flugspray Kill-It

Snabbt och effektivt bekämpar vår produkt, Flugspray Kill-It, flugor, getingar och oönskad ohyra inomhus. Perfekt för djurstallar, bostäder, förråd och liknande utrymmen. Dessutom är den speciellt formulerad för att eliminera getingar i bostäder, förråd, vindar och källare. Ta kontroll över insekterna och skapa en ombonad miljö fri från plågor.

130955
176,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 400 ml
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Upptäck den ultimata lösningen för att bekämpa flygande plågor! Denna fantastiska Flugspray Kill-It är det perfekta vapnet för att snabbt och effektivt bli av med irriterande flugor och andra flygande insekter.

Oavsett om du befinner dig i ditt hem, i trädgården, på picknick eller i stallen, kan du lita på att Flugspray Kill-It tar hand om problemet. Med bara några sprutningar skapar du en omedelbar skyddszon som avskräcker och bekämpar flugorna.

Vår kraftfulla formel är speciellt utvecklad för att bekämpa flugor och garanterar långvarigt resultat. Du kan äntligen njuta av en störningsfri tid utan att behöva oroa dig för irriterande flugor som surrar runt dig.

Flugspray Kill-It är också en perfekt följeslagare för utomhusaktiviteter. Du kan avnjuta grillfester, trädgårdsfester och utflykter utan att bli störd av envisa flugor.

Ge dig själv och ditt hem det skyddet det förtjänar med Flugspray Kill-It. Befria dig från flygande plågor på ett enkelt och effektivt sätt. Låt oss hjälpa dig att skapa en fridfull och insektsfri miljö där du kan trivas fullt ut.

Produktdetaljer
130955

Särskilda referenser

  • 130955
Reviews