RENONS HÄSTSCHAMPO 500 ML

- Schampo för hästar med omtanke om miljön
- Skonsamt för daglig användning
- Biologiskt nedbrytbart
- Innehåller inga allergiframkallande ämnen
- Mycket drygt och ekonomiskt
- Exceptionell rengöringseffekt
- Minsimerar miljöpåverkan
- Bra för häst, användare och planet
1729050
Trikem
122,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHästvårdSchampoHästHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rengöring med omtanke för både djur och miljö - det är vad RENONS Horse Shampoo erbjuder. Detta är inte bara ett schampo för hästar, det är ett steg mot att skapa en hållbarare värld och hälsosammare miljö för våra fyrbenta vänner.

När det kommer till daglig rengöring, vill vi alla att våra djur ska ha det bästa. Det är därför RENONS Horse Shampoo är skonsamt utformat för daglig användning. Det är inte bara skonsamt för din hästs hud, men också för planeten. Detta schampo är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga kända allergiframkallande ämnen.

Dessutom är RENONS Horse Shampoo mycket drygt, vilket innebär att du inte behöver använda mycket för att få ut det mesta av rengöringsförmågan. Detta gör det till ett ekonomiskt smart val för både proffs- och hobbyryttare.

Men RENONS Horse Shampoo är inte bara uppskattat för sin miljövänlighet och skonsamhet. Det är också känt för sin exceptionella rengöringseffekt. Detta schampo fokuserar på att ge en grundlig rengöring samtidigt som det minimerar miljöpåverkan.

Du kan lita på att RENONS Horse Shampoo kommer att ta hand om din häst, samtidigt som den tar hand om miljön. Det är dags att göra ett val som är bra för din häst, bra för dig och bra för planeten. RENONS Horse Shampoo - rengöring med omtanke.

Produktdetaljer
1729050
Reviews