• −5%
NAF Shine On - Premium pälsglans,spray ( 500 ML )
NAF Shine On - Premium pälsglans,spray ( 500 ML )

NAF Shine On - Premium pälsglans,spray ( 500 ML )

Premium pälsglans.

För en perfekt finish när din häst är skinande ren och behöver det lilla extra för att glänsa i mängden.

Premium pälsglans att spreja över hästens kropp, man och svans för en total perfekt finish.

För en perfekt finish när din häst är skinande ren och behöver det lilla extra för att glänsa i mängden.

Efter att du borstat färdigt hästen, spreja Shine On Pälsglans över pälsen, undvik ögonen, och jämna till med en mjuk borse eller trasa för att få en fantastisk sista finish

Innehåller Geraniol, Kanelaldehyd, Hydroxycitronellal, Linalool, Metylisotiazolinon (CMIT/MIT).

NAF26005
Naf
185,00 kr
175,75 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHästvårdSchampoHästMålsidorNAFNAF pälsvård
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

NAF Shine On - Premium pälsglans, spray (500 ML) är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge en glansig och fräsch päls till hästar och andra husdjur. Denna pälsglanssprej är ett oumbärligt verktyg för alla som vill uppnå en professionell finish och en vacker päls.

Förbättrad pälskvalitet:
NAF Shine On är formulerad med noggrant utvalda ingredienser som bidrar till att förbättra pälskvaliteten. Den hjälper till att återfukta och nära pälsen, vilket resulterar i en mjuk och glänsande yta. Genom att använda denna spray regelbundet kan du hjälpa till att förhindra att pälsen blir torr och spröd, samtidigt som den ger en hälsosam och välvårdad look.

Lätt att använda:
NAF Shine On kommer i en praktisk sprayflaska som gör det enkelt att applicera produkten jämnt över hela pälsen. Spraya bara ett tunt lager över pälsen och borsta sedan igenom för att fördela produkten jämnt. Den lätta formulan absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig eller fet känsla. Dessutom är den enkel att tvätta ur, vilket gör att du kan använda den både före och efter tävlingar eller utställningar.

Skydd mot smuts och damm:
Denna pälsglanssprej ger inte bara en glansig finish, den fungerar också som ett skydd mot smuts och damm. Den bildar en skyddande barriär på pälsen som hjälper till att förhindra att smuts fastnar och gör det enklare att borsta bort. Detta gör att pälsen förblir renare längre och minskar behovet av frekventa tvättar.

Långvarig effekt:
NAF Shine On ger en hållbar effekt som varar länge. Denna pälsglanssprej är utformad för att hålla pälsen glänsande och fräsch i flera dagar, vilket gör att du kan njuta av resultatet även efter att du har använt den. Dessutom behöver du bara använda en liten mängd för att uppnå önskad effekt, vilket gör att flaskan räcker länge.


NAF Shine On - Premium pälsglans, spray (500 ML) är en högkvalitativ produkt som ger en glansig och fräsch päls till hästar och andra husdjur. Den förbättrar pälskvaliteten, är lätt att använda och skyddar mot smuts och damm. Dessutom har den en långvarig effekt och flaskan räcker länge. Ge din päls det bästa med NAF Shine On!

Produktdetaljer
NAF26005
Reviews