Trikem Klorhexidinshampo

Trikem Klorhexidinshampo är en kraftfull och effektiv lösning för att behandla olika hudproblem hos hästar. Med hög koncentration av klorhexidin bekämpar den effektivt bakterier och svampar på huden. Produkten är skonsam mot hästens hud och lämplig för regelbunden användning. Användning är enkel genom att applicera en liten mängd på de drabbade områdena och skölja av efter några minuter.

1850020
Trikem
124,00 kr
Inkl. moms
Storlek: 200ml
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Trikem Klorhexidinshampo är en kraftfull och effektiv lösning för att behandla en mängd olika hudproblem hos hästar. Med en hög koncentration av klorhexidin är den idealisk för att bekämpa bakterier och svampar på huden, vilket gör den till en populär produkt bland hästägare och veterinärer.

Fördelar:

- Effektiv mot bakterier och svampar: Trikem Klorhexidinshampo innehåller en hög koncentration av klorhexidin, vilket gör den idealisk för att bekämpa bakterier och svampar på huden.
- Lämplig för en mängd olika hudproblem: Denna produkt kan användas för att behandla allt från hudinfektioner till eksem och andra hudproblem.
- Skonsam mot huden: Trots sin kraftfulla formel är Trikem Klorhexidinshampo skonsam mot hästens hud och kan användas regelbundet utan att orsaka irritation eller uttorkning.
- Lätt att använda: Shampoot är enkelt att applicera och skölja ur, vilket gör det till en bekväm lösning för hästägare och veterinärer.

Användning:

För att använda Trikem Klorhexidinshampo bör du blöta ner hästens kropp och applicera en liten mängd av produkten på de drabbade områdena. Massera försiktigt in shampoot och låt det sitta i några minuter innan du sköljer av det med vatten. Upprepa vid behov.


Trikem Klorhexidinshampo är en kraftfull och effektiv lösning för att behandla en mängd olika hudproblem hos hästar. Med sin höga koncentration av klorhexidin är den idealisk för att bekämpa bakterier och svampar på huden, samtidigt som den är skonsam mot hästens hud. Produkten är enkel att använda och lämplig för regelbunden användning.

Produktdetaljer
1850020

Särskilda referenser

  • 7394244102587
  • 1850020
Reviews