Mollelast elastisk gasbinda10cmx4m 20st/fp

Luftig och elastisk fixerbinda för fixering av förband mm.

Även lämpad som förband runt leder och runt kroppspartier som är
svåra att lägga om. Även vid leder där stor rörelseförmåga krävs,
har bindan mycket god förmåga att bli på plats utan att glida, tack
vare strukturen i väven.


Mollelast fixerar på ett tillfredställande sätt. Skär inte in, utan
anpassar sig till kroppsformen utan att inskränka på den naturliga
rörelseförmågan.

Bindan är lätthanterlig och hudvänlig.
Bindan består av 44% polyamid och 56% viskos. Den har vävda kanter.

w0587
Hansbo
156,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHästvårdSårHästSår & skyddvård
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Mollelast elastisk gasbinda är en högkvalitativ och pålitlig produkt som är avsedd att ge optimalt stöd och skydd vid olika typer av skador och förband.

Mollelast elastisk gasbinda är tillverkad av elastisk bomull och polyamid. Den är 10 cm bred och kommer i en rulle på 4 meter. Varje förpackning innehåller 20 stycken gasbindor. Denna gasbinda är elastisk vilket gör den enkel att applicera och ger en bekväm och tät passform runt det skadade området.

- Elastiskt material: Mollelast elastisk gasbinda är tillverkad av elastiskt material som ger en flexibel och anpassningsbar passform runt kroppens olika konturer. Detta gör det möjligt att enkelt applicera och justera förbandet för att ge optimalt stöd och komfort.
- Lättanvänd: Med sin elastiska egenskap är Mollelast elastisk gasbinda enkel att applicera även på svåra områden. Den kan sträckas och rullas på plats utan att tappa sin elasticitet eller förlora sin form.


- Säker och skyddande: Gasbindan ger en stabil och säker kompression för att minimera rörelse och främja läkning av skador. Dess elastiska egenskap ger också en lätt kompression för att förhindra svullnad och lindra smärta.


- Andningsbar: Mollelast elastisk gasbinda är tillverkad av bomull och polyamid, vilket gör den luftig och bekväm att bära under långa perioder. Den tillåter luftcirkulation för att förhindra fukt- och värmestoppning, vilket är särskilt viktigt för att främja läkning av sår och skador.Mollelast elastisk gasbinda är idealisk för att säkra och skydda olika typer av skador såsom sår, brännskador, blåmärken, stukningar och förstuvningar. Dess elastiska egenskap gör den perfekt för att linda runt leder, muskler eller svårt att förbinda områden. Den kan användas både av professionella inom vården och för personlig användning.

Mollelast elastisk gasbinda en pålitlig och effektiv produkt för att ge optimalt stöd och skydd vid skador och förband. Dess elastiska egenskaper, kombinerat med dess andningsbara och hållbara material, gör den till ett utmärkt val för att främja läkning och ge komfort under rehabiliteringsprocessen.

Produktdetaljer
Hansbo
w0587
Reviews