Bruschetta kryddmix 35 g

- Fullpackad med autentiska smaker
- Innehåller stor vitlök och krispiga tomater
- Perfekt till bruschetta och mycket mer
- Lätt att använda, bara tillsätta vatten och olja
- Stark vitlökssmak för vitlöksälskare
- Inkluderar andra högkvalitativa ingredienser
- Uppgraderar din matlagning till en ny nivå
- En kulinarisk upplevelse, inte bara en produkt
1123-001622
Borgeby Kryddgård
20,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Med stora skivor av vitlök och krispiga bitar av hackad tomat!

Succé på middagsbordet! Med vår Bruschetta Original skapar du en härlig atmosfär vid matbordet. Den är fullpackad med smak och vällust, tack vare de stora skivorna av vitlök och de krispiga bitarna av hackad tomat. Så autentisk, så genuin!

Denna rika blandning av smaker är inte bara exceptionell till bruschetta, den kan användas på ett otal av sätt. Kanske vill du lyfta din fläskfilé till nya höjder? Eller kanske vill du ge din bit torsk det där lilla extra? Oavsett vad du väljer kommer denna bruschetta att ta din matlagning till en ny nivå. Det enda du behöver göra är att blanda den med lite vatten och olja. Det är lätt som en plätt, och resultatet är alltid utsökt.

Men varning! Denna Bruschetta Original är inte för den blyga. Den är fylld till brädden med vitlök, så du måste verkligen älska denna krydda för att uppskatta denna produkt fullt ut. Men om du gör det, kommer du att hitta dig själv i gastronomisk himmel!

Det är inte bara vitlök och tomat som gör denna bruschetta så fantastisk. Den är fylld med andra högkvalitativa ingredienser som lök, bergsalt, persilja och basilika. Dessa ingredienser är noga utvalda för att skapa en harmonisk blandning av smaker, och resultatet är helt enkelt utsökt.

Vår Bruschetta Original är mer än bara en produkt. Den är en upplevelse, en chans att ta din matlagning till en helt ny nivå. Så varför vänta? Prova den idag och upptäck vad du har missat!

Ingredienser: Vitlök, lök, bergsalt, tomat, persilja, basilika.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-001622
Reviews