• −5%
Prestationstillskott NAF Recover Flytande 500 ml

NAF Recovery (Flytande 500ml)

Recover från NAF är den perfekta lösningen för snabb återhämtning efter ansträngande träning och tävlingar för att bibehålla din häst i toppform.

Efter intensivt arbete behöver hästen ersätta förlorade näringsämnen och energi för att återhämta sig ordentligt. Recover är en kraftfull antioxidantblandning som främjar avslappning efter hård träning. Det är speciellt utformat för att användas efter tävlingar eller under perioder av intensiv träning. Genom att använda Recover stödjer du hästens naturliga återhämtningsprocess och säkerställer att dess rörlighet och atletiska potential bibehålls. 

Genom att utfodra med Recover som en femdagars kur ger du din häst de bästa förutsättningarna för att klara av nästa utmaning. Med Recover kan din häst återhämta sig snabbare och prestera på sin bästa nivå. Det är en pålitlig partner för att hålla din häst i optimal kondition och på toppen av sitt spel.

Karens SWE: 96  
NAF28905
Naf
340,20 kr
323,19 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Recovery är en effektiv blandning av antioxidanter som främjar avslappnade muskler hos hästar. Det är det perfekta tillskottet efter ansträngande träning och tävling för att stödja hästens naturliga återhämtningsprocess. Genom att utfodra med Recovery som en femdagars kur efter hårt arbete hjälper du kroppens egen återhämtningsprocess och säkerställer att hästens rörlighet och prestandamöjligheter bibehålls.

För optimal effekt kan Recovery ges på första dagen av längre tävlingssammanhang eller meeting. Tävlingskarensen för detta tillskott är 96 timmar inom hela hästsporten i Sverige och de nordiska länderna (NEMAC), inklusive trav och galopp, från och med den 1 mars 2023. Denna tävlingskarens gäller inte vid internationella tävlingar enligt FEI:s regler.

Recovery är en pålitlig partner för att hjälpa din häst att återhämta sig snabbare och förbättra dess prestationsförmåga. Genom att stödja avslappnade muskler efter ansträngande aktiviteter håller du din häst i toppform och främjar dess välbefinnande.

OBS! Från och med den 1 mars 2023 kommer MSM (MetylSulfonylMetan), Gurkmeja och Boswellia (Boswellia Serrata) beläggas med en startkarens på 96 timmar inom hela hästsporten. Beslutet är gemensamt för hela Norden genom samarbetsoganisationen NEMAC, där Svensk Travsport (ST) ingår. Den nya tävlingskarensen gäller vid tävling i Sverige samt de som lyder under NEMAC i Norden (trav och galopp). Gäller EJ vid internationella tävlingar enl. FEI:s regler.

Produktdetaljer
NAF28905
Reviews