Keramikskål smådjur Vattenmelon

11 x 8 x 8 cm
80-13192
Aveo
63,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Matskål
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Introducerar Keramikskål smådjur Vattenmelon - en charmig och praktisk lösning för ditt älskade smådjur. Denna förtjusande keramikskål är inte bara en behållare för mat och vatten, utan också en attraktiv del i din inredning som reflekterar din känsla för stil och öga för detaljer.

Keramikskålen är tillverkad av högkvalitativt keramiskt material som är både hållbart och hygieniskt. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig användning utan att kompromissa med kvalitet. Den släta ytan är lätt att rengöra och förhindrar effektivt bakterietillväxt, vilket säkerställer att din lilla pälsbeklädda vän alltid har ren mat och vatten.

Dessutom är designen av Keramikskål smådjur Vattenmelon lika imponerande som dess funktion. Den charmiga vattenmelonsdesignen ger en söt och rolig twist som kommer att glädja både dig och ditt husdjur. Den livfulla röda färgen med svarta frön på insidan kompletteras av en grön rand på utsidan, vilket skapar en perfekt imitation av en läcker sommarvattenmelon.

Storleken på skålen är optimal för smådjur som hamstrar, gerbiler, kaniner och marsvin. Den är tillräckligt djup för att förhindra spill och tillräckligt bred för att tillåta enkel tillgång till mat och vatten. Den har också en tung bas som förhindrar att skålen välter, vilket minskar röran och gör matningen tid mer hanterbar.

Det bästa med Keramikskål smådjur Vattenmelon är dock att den kombinerar funktionalitet med estetik. Den är inte bara en skål, utan en dekorativ detalj som förbättrar utseendet på ditt smådjurs bostad. Dess ovanliga och unika design gör den till en riktig konversationsstartare och tillför en dos av lekfullhet och färg till ditt hem.

Sammanfattningsvis är Keramikskål smådjur Vattenmelon mer än bara en mat- och vattenskål. Det är en investering i ditt husdjurs hälsa och välbefinnande, samt ett uttrycksfullt tillägg till din inredning. Med sin högkvalitativa konstruktion, enkel rengöring, optimal storlek och charmiga design, är den det perfekta valet för varje smådjursägare. Skäm bort ditt älskade husdjur med denna vackra keramikskål - för att matningstid ska vara mer än bara en rutin, det ska vara en glädje!
Produktdetaljer
Aveo
80-13192
Reviews