Slow down skålar i plast - 400 ml

Flera färger & storlekar. 400 ml lime/röd/blå/petrol
23-1688
Aveo
57,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Matskål
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Slow down skålar i plast - 400 ml, är mer än bara en vanlig skål. Det är en skål designad med en unik förmåga att sakta ner ditt husdjurs ätmönster, vilket bidrar till en hälsosammare och mer njutbar måltid.

Dessa skålar är tillverkade av slitstark och hållbar plast, vilket gör dem idealiska för daglig användning. De är också lätta att rengöra och underhålla. Med en kapacitet på 400 ml kan dessa skålar enkelt rymma tillräckligt med mat för ditt husdjur och är perfekta för att servera både torr och våt mat.

Men vad som verkligen skiljer Slow down skålar i plast - 400 ml från vanliga mat- och vattenskålar är dess unika design. Skålen har inbyggda hinder som effektivt bromsar ner ditt husdjurs ättempo, vilket hjälper till att förhindra problemet med att äta för snabbt. Ditt husdjur kommer att äta långsammare, tugga mer och därmed minska risken för matsmältningsproblem och överätning.

Dessa skålar är dessutom utrustade med en anti-slip botten som förhindrar att skålen glider iväg när ditt husdjur äter. Detta minskar spill och röra och gör måltiden till en mer organiserad och stressfri upplevelse.

Slow down skålar i plast - 400 ml är inte bara praktiska, de är också estetiskt tilltalande. De finns i flera attraktiva färger och deras moderna design passar perfekt in i alla heminredningar.

Så, varför välja Slow down skålar i plast - 400 ml? Dessa skålar erbjuder en mängd fördelar för både dig och ditt husdjur. De främjar hälsosammare ätvanor, minskar röra och spill, är lätta att underhålla och har en attraktiv design som passar alla hem. Dessa skålar är det självklara valet för alla husdjursägare som vill ge sitt husdjur en bättre och mer njutbar måltidsupplevelse.

Kom ihåg, en glad och hälsosam hund börjar med rätt typ av matplats. Slow down skålar i plast - 400 ml är det bästa valet för att uppnå detta. Njut av lugnet i att veta att ditt älskade husdjur äter på ett hälsosamt och kontrollerat sätt varje gång.
Produktdetaljer
Aveo
23-1688
Reviews