Skål med upphängningskrok - 300ml,-300ml Rostfri

Flera storlekar
21-13051
Aveo
55,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Matskål
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Denna Skål med upphängningskrok - 300 ml är mer än bara en vanlig skål. Den är designad för att vara en praktisk och elegant lösning för alla dina behov, oavsett om du behöver förvara frukt på köksbänken eller hänga den i fågelburen för att servera mat till dina fjäderbeklädda vänner.

Design & Material:
Denna skål är formgiven med en stilren och enkel design, vilket gör den till en fantastisk kombination av funktionalitet och estetik. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och långvarig prestanda. Den polerade ytan ger skålen en elegant glans och gör den lätt att rengöra. Den rostfria stålytan motstår effektivt repor och korrosion, vilket garanterar att skålen behåller sin skönhet över tid.

Kapacitet & Storlek:
Med en kapacitet på 300 ml är denna skål perfekt för att hålla en mängd olika föremål, från färsk frukt till fågelmat. De måttliga dimensionerna på skålen gör den idealisk för användning i olika miljöer, utan att vara för stor eller för liten.

Upphängningskrok:
Det unika med denna skål är dess upphängningskrok. Denna smarta funktion gör det möjligt att hänga skålen på en rad olika platser, vilket sparar värdefull bänkyta. Kroken är gjord av robust metall och är utformad för att hålla skålen säkert på plats. Dessutom är kroken justerbar, vilket gör det enkelt att anpassa höjden på skålen efter dina specifika behov.

Användningsområden:
Denna skål med upphängningskrok är inte bara begränsad till köket. Den kan också användas i badrummet för att förvara tvål eller smycken, i verkstaden för att hålla små verktyg och tillbehör, eller till och med utomhus för att mata fåglar eller små djur.

Sammanfattning:
Slutligen, denna Skål med upphängningskrok - 300 ml är en kombination av form och funktion. Dess eleganta design, hållbara material och praktiska upphängningskrok gör den till en oumbärlig tillgång i varje hem. Oavsett om du söker en skål för att förvara dina favoritfrukter eller en behändig lösning för att mata dina husdjur, är denna skål det perfekta valet.
Produktdetaljer
Aveo
21-13051
Reviews