Roliga foliebollar - perfekt leksak för din katt!

- Idealisk för katters underhållning
- Tillverkad av högkvalitativ folie
- Stimulerar kattens jaktinstinkt
- Fungerar som träningsverktyg
- Utvecklar motorik och koordination
- Reducerar tristess och beteendeproblem
- Tillverkad av giftfri folie
- Kommer i praktiskt 4-pack

1207-05-0288
Eurosiam
25,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Våra foliebollar från Eurosiam erbjuder den perfekta underhållningen för din älskade katt. Dessa kattleksaker, tillverkade av hållbar och högkvalitativ folie, är designade för att hålla och stimulera din katt på flera sätt.

Den glänsande folien på bollarna drar omedelbart till sig kattens uppmärksamhet. Med sin naturliga nyfikenhet och jaktinstinkt kommer din katt att älska att jaga och leka med dessa bollar. De är lätta att greppa och sparka runt, vilket gör dem till ett utmärkt val för katter av alla åldrar och raser.

Foliebollarna från Eurosiam fungerar också som en fantastisk träningsverktyg för din katt. De bidrar till att utveckla och stärka din katts motorik och koordination. Att jaga och fånga bollen är en fysisk aktivitet som håller din katt aktiv och i form.

Men fördelarna slutar inte där. Leksakerna kan också hjälpa till att minska kattens tristess och förhindra beteendeproblem. Genom att ge din katt en rolig och spännande lekupplevelse kan foliebollarna stimulera din katts sinne och hålla den underhållen under långa perioder.

Dessutom kan du vara säker på att din katt leker säkert. Våra foliebollar är tillverkade av giftfri folie, vilket garanterar att de är säkra för din katt att leka med. Du kan lita på att du ger din katt en produkt av hög kvalitet och utan risk.

Ge din katt en rolig och spännande lekupplevelse med våra foliebollar från Eurosiam. Låt din katt jaga, leka och uttrycka sin naturliga rovdjurssida. Beställ dina foliebollar idag och ge din katt det bästa - beställ nu!

Notera: Produktens mått är 5 cm och kommer i ett 4-pack.

Produktdetaljer
1207-05-0288
Reviews