• Ny
Plyschleopard utan fyllning med pip 57cm

Plyschleopard utan fyllning med pip 57cm

Denna plyschleopard utan fyllning är den perfekta hundleksaken för din trogna vän. Med sitt realistiska leopardmönster och det roliga pipet kommer den definitivt att fånga din hunds uppmärksamhet.

13-2334
Aveo
129,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerHundHusdjurÖvriga hundleksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Denna plyschleopard, som är helt fri från fyllning, är den ultimata leksaken för din lojala hundkamrat. Med sitt realistiska leopardmönster och det underhållande pipet kommer den definitivt att fånga din hunds intresse.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial som är mjukt och skonsamt för din hunds känsliga tänder och tandkött.

Det mest fantastiska med denna hundleksak är dess brist på fyllning. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att din hund ska riva ut något farligt material eller små delar. Dessutom är den enkel att rengöra om den blir smutsig.

Pipet inuti leksaken tillför en extra dimension av spänning för din hund. Det lockar fram deras naturliga jaktinstinkt och erbjuder en rolig och interaktiv lekupplevelse.

Ge din hund den ultimata lekupplevelsen med denna plyschleopard utan fyllning och med pip. Beställ en idag och se din hund njuta av timmar fyllda av lek och glädje!

Produktdetaljer
Aveo
13-2334
Reviews