• Ny
Plysch igelkottar

Plysch Igelkottar Hundleksak mixade färger

  • Mjukt premium plyschmaterial, skonsamt för tänder
  • Hållbar, tål tuff lek
  • Innehåller pipande element för ljudstimulans
  • Säker, fri från skadliga kemikalier
  • Lätt att rengöra, bara handtvätt
  • Stimulerar hundens jaktinstinkt
  • Lämplig för alla hundstorlekar
  • Lätta för hundar att bära och leka med
13-44201
78,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Plysch igelkottar designade för hundar erbjuder en unik kombination av hållbarhet och estetisk tilltalande design. Dessa leksaker är speciellt framställda för att stimulera och underhålla våra fyrbenta vänner, samtidigt som de håller högsta möjliga säkerhetsstandard.

Design och Material

Dessa hundleksaker är tillverkade av premium plyschmaterial som är både mjukt och slitstarkt, vilket är idealiskt för medellång till långvarig lek. Materialens kvalitet säkerställer att leksaken är säker för hundar att tugga på, samtidigt som den är skonsam mot deras tänder och tandkött.

Funktioner och Fördelar

Plysch igelkottar för hundar är utrustade med pipande element som aktiveras när din hund tuggar eller trycker på leksaken. Detta skapar en ljudstimulans som håller hunden engagerad och underhållen. Dessutom är leksakens textur utformad för att stimulera hundens naturliga jaktinstinkt, vilket gör lekstunden både rolig och givande.

Säkerhetsstandarder

Varje leksak genomgår rigorösa tester för att försäkra att de är fria från skadliga kemikalier och säkra för husdjursanvändning. De robusta materialen förhindrar att små delar lossnar under lek, vilket minimerar risken för kvävning.

Hållbarhet och Skötsel

Denna hundleksak är designad för att motstå de krävande villkoren under lek med aktiva och lekfulla hundar. För att rengöra, enkelt handtvätta med mild tvål och vatten och låt lufttorka. Denna lättskött rutin bidrar till att leksaken håller längre och förblir hygienisk.

Idealisk för Alla Hundraser

Oavsett om du har en liten terrier eller en stor herdehund, erbjuder plysch igelkotten underhållning och stimulans. Dess storlek och form är idealisk för hundar av alla storlekar och dess lätta vikt gör det enkelt för hundar att bära runt på sin nya favoritleksak.

Sammanfattning

Plysch igelkotten för hundar är inte bara en leksak, utan ett pedagogiskt verktyg som hjälper till att hålla din hund mentalt och fysiskt aktiv. Med dess engagerande egenskaper och höga säkerhetsstandarder är denna leksak den perfekta följeslagaren för din fyrbenta vän.

Produktdetaljer
13-44201
Reviews