Plysch elefant Little rascals med pip (23 x 17 x 8cm) små hundar

- Perfekt för valpar med sin pip och crinkle ljud
- Söt och gosig design som valpar älskar
- Hållbar med tuffa fötter som tål små tänder
- Elefant design för extra charm
- Perfekt storlek för små valpar att leka med
- Mjuk och behaglig för valpar att gosa med
- Leker inte bara, men hjälper också i tandväxten
- Perfekt gåva för din fyrbenta vän.
13-37798
98,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion

Låt oss presentera Plysch Elefant 'Little Rascals' med pip, den ultimata leksaken för din lilla hund. Denna bedårande elefantleksak, tillverkad av högkvalitativ plysch, ger timmar av underhållning och glädje för din fyrbenta vän. Med sina perfekta dimensioner på 23 x 17 x 8 cm är den lätt för små hundar att bära, tugga och leka med.

Uppbyggnad och Design

Plysch Elefant 'Little Rascals' leksak är inte bara otroligt mjuk och gosig, men den är också stark och hållbar. Med en inbyggd pipning, utformad för att stimulera din hunds hörsel, kommer den garanterat att hålla din hund aktiv och engagerad. Den charmiga elefantformen, komplett med stora öron och en lockig snabel, kommer locka fram din hunds naturliga jaktinstinkter och uppmuntra till interaktiv lek.

Fördelar

Ett av de största fördelarna med Plysch Elefant 'Little Rascals' leksak är dess förmåga att främja fysisk aktivitet och mental stimulans. Leksaken kan hjälpa till att hålla din hund i god form, samtidigt som den bidrar till att förhindra beteendeproblem genom att ge din hund en meningsfull sysselsättning.

Leksaken är lätt att rengöra, vilket gör den till ett utmärkt val för alla hundägare som värdesätter hygien. Dessutom är plyschmaterialet skonsamt mot din hunds tänder och tandkött, vilket gör den till ett säkert val för tuggglada hundar.

Produktdetaljer
13-37798
Reviews