Lejon med prassel & pip utan fyllning (60cm) hundar

- Perfekt leksak för hundar som älskar att skaka, kasta och bära runt på sina leksaker.
- Stimulerar din hunds naturliga jaktinstinkter och förvandlar lekstunder till en spännande djungeljakt.
- Tillverkad av tåligt material för att stå emot energiska tuggysslingor.
- Fyllningsfri design minskar röran om din hund skulle råka bita igenom det.
- Storlek på 60 cm gör den idealisk för både små och stora hundar.
- Inbyggda prassel- och pipfunktioner för en interaktiv lekupplevelse.
- Charmig inredningsdetalj som adderar en exotisk touch till ditt hem.
- Ger timmar av roande samtidigt som den uppmuntrar till tuggande för att hålla din hunds tänder och tandkött friska.
13-15863
133,00 kr
Inkl. moms Leverans 2-4 dagar
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerLeksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Bli kung över djungeln med vår Lejon med prassel & pip utan fyllning (60cm)! Denna leksak är en exceptionell lekpartner, speciellt utformad för hundar som älskar att skaka, kasta och bära runt på sina leksaker. Men det är inte bara en leksak - det är en upplevelse som förvandlar din hunds lekstunder till en djungeljakt, full av spänning och äventyr.

Detta lejon är tillverkat av tåligt material, vilket gör att det kan stå emot även de mest energiska tuggysslingarna. Dessutom är det fri från fyllning, vilket innebär mindre röra om din hund skulle råka bita igenom det. Med en storlek på 60 cm är det perfekt för både små och stora hundar att leka med.

Men det är mer än bara storleken som gör denna leksak till en favorit. Ditt husdjur kommer att älska dess inbyggda prassel- och pipfunktioner, som ger en interaktiv lekupplevelse. Prasselet stimulerar din hunds naturliga jaktinstinkter, medan pippet belönar dem för varje framgångsrik "attack" på lejonet.

Lejonet är dessutom en charmig inredningsdetalj. Dess realistiska design kommer att ge en exotisk touch till ditt hem, samtidigt som den lyser upp din hunds dag. Så, varför inte ta hem en bit av vildmarken till ditt vardagsrum med vår Lejon med prassel & pip utan fyllning?

Denna produkt är mer än bara en hundleksak - det är en möjlighet för din hund att utforska sin inre lejonkung. Den ger timmar av roande, samtidigt som den hjälper till att hålla din hunds tänder och tandkött friska genom att uppmuntra till tuggande. Dessutom, eftersom den är fyllningsfri, behöver du inte oroa dig för extra städning.

Sammanfattningsvis är Lejon med prassel & pip utan fyllning (60cm) en fantastisk investering för din hunds fysiska och mentala välbefinnande. Det är inte bara en leksak, utan en interaktiv lekupplevelse som kommer att hålla din hund underhållen och engagerad i timmar. Låt din hund bli kung över sin egen djungel med denna underbara leksak!
Produktdetaljer
13-15863
Reviews