Funball med rep

- Slitstark boll med rep för hårdhänta hundar
- Perfekt belöningsleksak för hundträning
- Repet fungerar som handtag för dragkampsspel
- Låter dig kasta bollen långt
- Tillverkad av starkare gummi än vanligt
- Fri från latex, vinyl och phthalate
- Masserar hundens tänder och tandkött
- Motverkar bildning av plack på hundens tänder

17-90193
236,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Aktivering
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Gör dig redo för en rolig och spännande lekstund med vår Funball med rep! Denna otroligt underhållande produkt är designad för att skapa oförglömliga stunder av idrott, lek och skratt medan den hjälper till att främja fysisk aktivitet och koordinationsförmåga.

Funball med rep är mer än bara en leksak; det är en rolig träningsutrustning som kan användas av både barn och vuxna. Tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material är denna produkt byggd för att tåla intensiv lek och regelbunden användning, vilket gör den till en utmärkt investering för familjer och skolor.

Designen av Funball med rep är både attraktiv och funktionell. Den livfulla färgen och den släta ytan gör den visuellt tilltalande medan repet ger ett utmärkt grepp, vilket gör det lätt för användare att fånga och kasta bollen. Dessutom är bollen lätt nog för att barn ska kunna hantera, men tillräckligt tung för att ge en riktig utmaning för vuxna.

En av de mest fördelaktiga aspekterna av Funball med rep är dess mångsidighet. Den kan användas för ett brett utbud av spel och aktiviteter, från traditionella bollspel till nya, kreativa lekar som barnen själva kan komma på. Oavsett om det är i trädgården, på stranden eller i skolan, är Funball med rep alltid redo att ge timmar av rolig och aktiv lek.

Men det är inte bara roligt och spel med Funball med rep. Denna produkt hjälper också till att utveckla viktiga färdigheter hos barn. Genom att kasta och fånga bollen, tränar barnen deras hand-öga koordination och motoriska färdigheter. Dessutom, genom att leka med andra, lär de sig viktiga sociala färdigheter som att samarbeta och turas om.

Funball med rep är inte bara en leksak, det är ett verktyg för lärande, aktivitet och underhållning. Med dess slitstarka konstruktion, attraktiva design och mångsidiga användning, är det ingen överraskning att denna produkt är en favorit bland både barn och vuxna. Så varför vänta? Ta fram Funball med rep och upptäck glädjen med aktiv lek idag!

Produktdetaljer
17-90193
Reviews