• −40%
Cordy Crew Penguin,-L x B xD: 31,8x26,7x7cm

Cordy Crew Penguin

Hundleksak i form av en pingvin med tomteluva och pipljud

Längd ca 32cm 

... Läs mera nedan

95-39723
Aveo
109,00 kr
65,40 kr Spara 40%
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Cordy Crew Penguin är en charmig hundleksak i form av en söt pingvin med en gullig tomteluva. Denna leksak är perfekt för att underhålla din fyrbenta vän och hålla den sysselsatt under lektid.

En av de bästa funktionerna med denna hundleksak är det roliga pipljudet som den avger när den trycks på. Detta ljud kommer säkert att få din hund att bli ännu mer entusiastisk och engagerad i leken. Det är också ett bra sätt att stimulera din hunds naturliga jaktinstinkt och ge den en extra utmaning.

Cordy Crew Penguin är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material. Den är utformad för att tåla tuffa tag och hålla länge, även vid intensivt tugglek. Detta gör den till en utmärkt investering för hundägare som vill ha en leksak som håller över tid.

Denna hundleksak är också mycket mångsidig. Den är lätt att kasta och fånga, vilket gör den perfekt för apportlek. Dess mjuka och plyschiga yta gör den också till en bekväm kramleksak för din hund att mysa med.

En annan fördel med Cordy Crew Penguin är att den hjälper till att främja tandhälsan hos din hund. Dess pipljud och den tuggvänliga ytan kan hjälpa till att rengöra tänderna och massera tandköttet, vilket kan minska risken för tandproblem och plack.

Sammanfattningsvis är Cordy Crew Penguin en fantastisk hundleksak som erbjuder både underhållning och nytta för din hund. Dess roliga pipljud, hållbara material och mångsidighet gör den till en populär favorit bland både hundar och deras ägare. Ge din hund en rolig och stimulerande lektid med denna bedårande pingvinleksak!

Produktdetaljer
Aveo
95-39723
Reviews