VÄRMEBALJA RUND 45 L

- Innovativ Värmebalja från WILLAB för optimalt djurvälbefinnande
- Kan placeras utomhus i kalla omgivningar
- Ökar djurens vätskeintag under kalla månader
- Tillverkad av livsmedelsgodkänd plast för säker konsumtion
- Inbyggd termostat för konstant vattentemperatur
- Enkel att rengöra med ljus insida
- Rymlig och stabil design, lätt att flytta
- Säker och pålitlig med vattentät transformator IP68

1109-601414
Hansbo
2 243,00 kr
Inkl. moms
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Låt oss introducera vår nya innovativa produkt - Värmebaljan från WILLAB. Denna produkt är ett måste för dig som strävar efter att ge dina djur det allra bästa, oavsett årstid.

Värmebaljan är designad för att kunna placeras utomhus eller i ouppvärmda utrymmen under den kalla årstiden. Detta bidrar till att öka vätskeintaget hos dina djur under de kallare månaderna. Baljan är tillverkad av livsmedelsgodkänd plast, vilket innebär att din häst, får eller nötkreatur kan dricka tryggt utan risk för skadliga ämnen.

Värmebaljan håller en perfekt temperatur tack vare dess inbyggda termostat. Termostaten aktiveras automatiskt när den omgivande temperaturen når cirka 3 grader och håller baljans vattentemperatur på en konstant 10-15 grader. Trots frostiga temperaturer ner till -20 grader kommer baljan alltid att erbjuda dina djur ett behagligt varmt vatten.

Men det är inte allt! Vår Värmebalja är också enkel att rengöra tack vare dess ljusa insida. Dessutom, med dess rymlighet på 45 liter och bredd på 53 x 53 cm, kommer dina djur alltid ha tillgång till rikligt med vatten. Trots baljans storlek står den stabilt på sin breda botten och väger endast 3 kg, vilket gör det enkelt att flytta den vid behov.

Värmebaljan kommer med en vattentät transformator IP68 och en sladd (total längd 10 m varav 5 m kontakt-transformator). Denna produkt är inte bara optimal för ditt djurs välbefinnande, utan är också en säker och pålitlig lösning för dig som djurägare.

Produktspecifikationer:

- Anslutning: 220V
- Lämplig för: Häst, Får, Nötkreatur
- Färg: Svart/Grå
- IP klassning: IP68
- Material: Livsmedelsgodkänd plast
- Storlek: L 53 x B 53 x H 30 cm
- Varumärke: WILLAB
- Effekt: 130 W
- Spänning: 24 V
- Vikt: 3 kg
- Volym: 45 l

För att sammanfatta det, erbjuder WILLAB:s värmebalja en trygg, bekväm och praktisk lösning för att säkerställa dina djurs vätskeintag under de kalla månaderna. En investering som både du och dina djur kommer att uppskatta!

Produktdetaljer
Hansbo
1109-601414
Reviews