Humiforte Plus+ stödjer immunsystemet 120 kpsl

Kosttillskott som stödjer immunsystemet och den kognitiva förmågan
Humiforte plus+

Ett kosttillskott med fulvosyra, humussyra, mineraler och naturligt C-vitamin (Acerolakörsbär)

Naturligt förekommande mineraler och spårämnen.

120 kapslar. 

Produktens innehåll av C-vitamin, Selen och Zink

Bidrar till immunsystemets normala funktion. 

Produktens innheåll av Zink. 

Bidrar till normal kognitiv funktion. ... Läs mera nedan

io-120
5 objekt
Ion Silver
260,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Kvantitet
Skickas omgående

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Kosttillskott som stödjer immunsystemet och den kognitiva förmågan
Humiforte plus+

Ett kosttillskott med fulvosyra, humussyra, mineraler och naturligt C-vitamin (Acerolakörsbär)

Naturligt förekommande mineraler och spårämnen.

120 kapslar. 

Produktens innehåll av C-vitamin, Selen och Zink

Bidrar till immunsystemets normala funktion. 

Produktens innheåll av Zink. 

Bidrar till normal kognitiv funktion. 

 

Ingredienser: 

Torv,Kalciumklorid, Kiselsyragel, Natriumborat, Ammoniummolybdat,Kaliumjodid-Kromklorid, Zinksulfat, Järnsulfat, Acerolakörsbär (naturligt C-vitamin), vegetabiliska kapslar (majsstärkelse).

 

Dosering och användning: 

Ta kapslarna tillsammans med vätska (vatten, te eller juice).

Ta helst kapslarna på fastande mage, 15-20 minuter innan du äter frukost.

Rekommenderad daglig dos: 2-4 kapslar. För barn halverad dos.

Tar du 4 kapslar per dag, så rekommenderar vi att du tar 2 kapslar på morgonen och 2 på kvällen.

 

Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till varierad kost.

Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt 


 

En naturlig syra (Humussyra) som kommer från torv. Humussyra är bra för inflammation och smärta i muskler, bindväv och leder. Humussyran utvinns ur förmultnade växtdelar och binder vitaminer organiskt

Fulvosyra binder till sig näringsämnen i vår kost och för ut vitaminer och mineraler i kroppen.


Humiforte Plus+ är ett kosttillskott innehållande mineraler, mikronäringsämnen, spårelement, C-Vitamin, humussyra och fulvosyra. Tillverkad av högklassiga ungerska råvaror rika på naturligt förekommande mineraler.

C-Vitamin, järn (Fe), koppar (Cu) och selen (Se):

Bidrar till den normala funktionen i immunsystemet

Zink (Zn) och jod (I):

Bidrar till normal kognitiv funktion

Mangan (Mn) och zink (Zn):

Bidrar till ett bättre oxidativt stresskydd

Naturen levererar alla typer av näringsämnen för att vi ska kunna leva ett långt, friskt och aktivt liv. Tyvärr kan vi inte tillgodogöra oss dessa näringsämnen på grund av sättet vi odlar och bearbetar vår mat på, vilket gör att näringen mestadels blir oanvändbar för vår kropp. Det gäller framför allt om vi stimulerar tillväxten av våra växter och djur med syntetiska steroider.

Bristen på mikronäringsämnen skapar sjukdomstillstånd som kan upptäckas hos oss människor som står på toppen av näringskedjan. Vi står inför resultatet att det ger den så kallade civilisationen sjukdomar som allergi, stress, problem med immunsystemet, cancer, övervikt och vissa nya sjukdomar.

Den dubbla Nobelpristagaren Dr Linus Pauling sade:

Alla sjukdomar i levande organismer kan vara relaterade till brist på vissa mikronäringsämnen ..."

Det bör noteras att de försurande effekterna av vår kropp inaktiverar redan lagrade mineraler som kroppen tagit upp. Dessa mineraler kan inte naturligt delta i det biokemiska metaboliska systemet.

Brist på mineraler och spårämnen blockerar funktionen av enzymer och vitaminer. Så i avsaknad av nödvändiga mikronäringsämnen fungerar varken vitaminer och enzymer som tänkt i kroppen.

Utveckling av analysmetoder möjliggör att mäta mycket små mängder av element. Analys av levande organismer visade att mer än 70 mikronäringsämnen bör ständigt vara närvarande. Förhållandet mellan dessa element visar sig vara minst lika viktiga som deras antal. Att bryta den naturliga balansen kan orsaka bristsymptom, till exempel om vi levererar en eller endast en del av dessa mikronäringsämnen.

Ändå kan vår kropp inte ta upp alla typer av mineraler och spårämnen. Bildandet av så kallade organiska mineraler är nödvändiga för ett effektivt upptag. Dessa molekyler kan penetrera cellväggarna.

 

 

Den bästa lösningen för komplexbildning – som vanligt - utvecklades av naturen genom bildningen av humusämnen (humus- och fulvosyror).

Humusämnen är organiska komplexbildande molekyler som stimulerar upptaget av mineraler. Dessa molekyler hjälper även till med att stimulera energiproduktionen och stödja immunsystemet av celler och spelar en viktig roll när det gäller avgiftning.

Humusämnen som bildas under nedbrytningen av växtdelar har visat vägen för växtbiomassa under tiotusentals eller miljontals år - växt, torv, lignit, brunkol, svart kol och diamant. De prekursormolekyler av humusämnen som bildas är ligninmolekyler i trä och flavonoidliknande molekyler. Naturliga humusämnen innehåller mer än 70 mikronäringsämnen i biologiskt upptagningsbar form. Det är värt att notera att den högsta kvaliteten av naturliga humusämneskällor finns i Ungern.

I kemiska aspekter är humusämnen naturliga kinonmolekyler som innehåller sura grupper, karboxyl och hydroxylgrupper samt lakton och metoxigrupper på aromatisk grundstruktur. De är naturliga polymermolekyler vilket är de små byggstenar som vi kallar fulvosyror. Det genomsnittliga molekylviktsområdet är 200-5000. En del av dem som kan absorberas i cirkulationssystemet kan få följande effekter: antiviral effekt, energiproduktionskatalysator, stimulerar immunförsvaret och har avgiftande effekter. Medan större molekyler stannar i tarmsystemet och stimulerar bakteriefloran bistår bärarmolekyler till upptaget av mineraler samt inaktiverar och utsöndrar gifter ut ur levande organismer.

Effekter av humusämnen har varit kända i tusentals år och nu har modern vetenskap åter igen utvecklat dessa molekyler som en "antiviral substans" och ett "alternativt antibiotikum".

Humiforte Plus+ kosttillskott innehåller de nödvändiga mikronäringsämnen i naturligt balanserad kvantitet och i organiska humate- och fulvateformer. Aktiva ingredienser i produkten extraheras från den världsberömda ungerska organiska mineralfyndigheten.

Komplexbildningen av humus- och fulvosyror och mikronäringsämnen erbjuder en naturlig lösning för fysiska, psykiska och andliga problem för människor som försöker klara av de utmaningar som den tekniska civilisationen medför.

 

Följande effekter av humusämnen publiceras i fackgranskade vetenskapliga tidskrifter:

ANTIOXIDANT, INAKTIVERING AV FRIA RADIKALER

Exceptionellt effektiv vid bindning och inaktivering av fria radikaler, som kan orsaka flera sjukdomar som cancer, för tidigt åldrande och rynkor etc.

STIMULERA ENZYMAKTIVITET

Enzymer och vitaminer är källan till vitalitet. De omvandlar näringsämnen till energi och biokemisk uppbyggnad av molekyler. Humusämnen stimulerar enzymaktiviteten. Den biologiska effekten av vitaminer och enzymer ökar vid tillsats av fulvosyra.

ANTIVIRAL EFFEKT

Den antivirala effekten av humusämnen inom human kosttillskott är väl känt sedan lång tid tillbaka. Humussyror är förmodligen den mest effektiva antivirala molekylen i naturen.

ÖKAD PERMEABILITET AV CELLVÄGG

Humusämnen bär med sig mineraler genom cellmembranet. Även genom membran som är stängda på grund av högt kalium (K) innehåll.

ORGANISK KELATBILDANDE MOLEKYLER

Humussyror omvandla oorganiska element (mineraler, mikronäringsämnen) till organiska molekyler vilket gör det möjligt för dem att komma in i cellerna. Exceptionellt bildar de lätt utbytbara bindningar med biologiskt viktiga mineraler medan de bildar starka, intakta gränser mot giftiga tungmetaller. Tungmetaller utsöndras ut ur kroppen genom humussyror.

BINDNING OCH INAKTIVERING AV GIFTER

Den fysikalisk-kemiska strukturen hos humussubstans gör det möjligt för dem att bilda kemisk interaktion med vilken form av molekyler som helst. Toxiner och toxiska element inaktiveras och utsöndras ut ur kroppen. I de senaste vetenskapliga resultaten nämns 170 olika främmande molekyler i blodet hos en genomsnittlig stads medborgare.

 

Organiska gifter:

Medicin (vacciner) och antibiotikarester i kroppen

Bekämpningsmedelsrester - i grönsaker, frukt, juice och spannmål

Svampgifter - i livsmedel

Teflon - från teflonvaror i köket

Oorganiska giftiga tungmetaller:

Aluminium (Al) - från aluminiumvaror

Kalium (K) - i industrianläggningar, bordssalt, juicer och mineralvatten. Det balanserade näringsupptaget av celler blockeras av för mycket kalium (K) förändrar naturliga Na / K-förhållande

Kvicksilver (Hg) - från tandfyllning (amalgam)

Bly (Pb) - från keramisk glasyr

Radioaktiva ämnen - (till exempel Tjernobyl)

Arsenik (As) - från att dricka icke filtrerat vatten samt ris

FÖRSURNING

De så kallade "moderna" näringsvanorna orsakar en försurning av människokroppen (vitt bröd, industriellt kött, sötsaker, vitt raffinerat socker, kaffe, alkohol, mjukost osv). Försurningen av våra kroppar kan orsaka ett flertal sjukdomar som reuma, astma, fetma, celluliter, osteoporos och håravfall. Våra kroppar bildar salter för att neutralisera försurningen. Dessa salter lagras i vävnaderna och försvårar därmed den biologiska tillgängligheten. Summerat minskar försurningen nivån av tillgängliga mikronäringsämnen.

Fraserna "mineraler", "mikronäringsämnen" och "spårämnen" är inte konsekventa. Olika delar av vetenskapen namnger olika metaller inom dessa kategorier.

APPLIKATION

Humiforte Plus+ innehåller inga tillsatser som sötningsmedel, stabiliseringsämnen, färg eller konserverande tillsatser etc.

Ta kapslarna tillsammans med vätska (vatten, te eller juice).

Ta helst kapslarna på fastande mage, 15-20 minuter innan du äter frukost.

Rekommenderad daglig dos: 2-4 kapslar. För barn halverad dos.

Tar du 4 kapslar per dag, så rekommenderar vi att du tar 2 kapslar på morgonen och 2 på kvällen.

Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till varierad kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

"'''''
Produktdetaljer
Ion Silver
io-120
5 objekt