• Ny
Möbel och klädborste Grå/Vit

Möbel och klädborste Grå/Vit

Upptäck den snabba och effektiva lösningen för att ta bort ditt husdjurets hår från kläder, mattor och bilsäten!

36-2347
Aveo
133,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
MänniskorHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Upptäck den snabba och effektiva lösningen för att ta bort ditt husdjurs hår från kläder, mattor och bilsäten! Vi presenterar vår innovativa Möbel och klädborste, designad för att göra ditt liv enklare och din omgivning renare.

Vår Möbel och klädborste använder avancerad teknik för att effektivt lyfta och samla upp husdjurets hår från olika ytor. Med sin ergonomiska design passar den bekvämt i din hand och gör det enkelt att använda på kläder, mattor och bilsäten.

De speciellt utformade borstarna och tyget fångar effektivt upp husdjurets hår utan att skada tyget under. Glid helt enkelt Möbel och klädborsten över ytan och se hur den samlar och samlar upp husdjurets hår på några sekunder.

Säg adjö till tidskrävande metoder som luddrullar eller klibbiga tejp. Vår Möbel och klädborste erbjuder ett krångelfritt och miljövänligt alternativ för att hålla dina ägodelar fria från hår. Den är återanvändbar och enkel att rengöra, vilket garanterar långvarig bekvämlighet.

Gör städningen av husdjurets hår till en enkel uppgift med vår Möbel och klädborste. Njut av en renare och mer bekväm miljö utan frustrationen av husdjurets hår som fastnar på dina ägodelar. Upplev tillfredsställelsen med snabb och effektiv avlägsning av husdjurets hår med vår pålitliga och effektiva lösning.

Produktdetaljer
Aveo
36-2347
Reviews