Förenkla medicinintaget med vår effektiva Tablettspruta!

- Gör medicinering av husdjur enklare
- Minskar stress för både ägare och djur
- Ger bättre kontroll vid tablettgivning
- Minimerar risken för skador i djurets mun
- Stimulerar djurets sväljreflex med vatteninjektion
- Minskar risken för att medicinen spottas ut
- Sparar tid och nerver vid medicinering
- Säkerställer att ditt husdjur får rätt medicin i tid.

441144
35,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hundvård & tillskottHundHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

När det kommer till att ge medicin till våra fyrbenta vänner kan det vara en riktig utmaning. Många husdjur är mästare på att undvika att svälja tabletter, trots alla våra bästa försök. Men nu finns det en lösning på detta problem - Tablettgivaren!

Tablettgivaren är en innovativ produkt designad för att göra medicinering av ditt husdjur enklare och mindre stressande. Denna praktiska lilla apparat är speciellt utformad för att ge tabletter till hundar och katter, och gör det till en smidig och stressfri upplevelse för både dig och ditt djur.

Huvudfunktionen hos Tablettgivaren är dess unika design. Den är utrustad med ringar som ger dig bättre kontroll när du ger en tablett eller kapsel till ditt husdjur. Käkarna som håller kapseln eller tabletten är utformade för att minimera risken för skador i djurets mun.

Men det som verkligen gör Tablettgivaren unik är dess vatteninjektionsfunktion. Du kan dra vatten in i sprutan, och när vattnet och medicinen injiceras i djurets mun aktiveras djurets sväljreflex. Detta gör det lättare för djuret att svälja medicinen och minskar risken för att medicinen spottas ut.

Tablettgivaren tar bort den stress och oro som kan komma med att ge medicin till ditt husdjur. Den gör processen enkel och smidig, och sparar både tid och nerver. Med Tablettgivaren i din verktygslåda kan du vara säker på att ditt husdjur får den medicin det behöver, när det behöver det. Så varför vänta? Upplev själv hur Tablettgivaren kan göra skillnad i ditt husdjurs hälsa och välmående.

Produktdetaljer
441144
Reviews