Relax stol-(Rosa För katter, små hundar & mindre djur)

- Lyxig och bekväm bädd för husdjur
- Tillverkad med mjuk plysch för optimal komfort
- Avtorkbar yta för enkel rengöring
- Avtagbart tyg för enkel tvätt och underhåll
- Hopfällbar design för enkel förvaring och transport
- Perfekt storlek och höjd för mindre djur
- Ger en egen plats för ditt husdjur att vila och koppla av
- Rekommenderas att handtvättas för att behålla fräschhet

52-0004
750,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
BeskrivningSkapa en lyxig och bekväm plats för ditt husdjur med Papillon Hund/Katt bädd, en liten hopfällbar "stol" som är perfekt för katter eller mindre hundar. Dess unika design och funktionalitet gör den till det perfekta tillbehöret för ditt husdjur.

Kvalitet och Komfort:

Papillon Hund/Katt bädd är tillverkad med högkvalitativ mjuk plysch som ger optimal värme och komfort för ditt husdjur. Yttersidan är avtorkbar, vilket gör det lätt att hålla rent och fräscht. Detta är perfekt för husdjursägare som vill ge sina djur en mysig plats att koppla av på, utan att behöva oroa sig för smuts eller fläckar.

Design och Funktion:

Denna hopfällbara stol är inte bara bekväm, men också extremt praktisk. Tyget på bädden är avtagbart med tryckknappar, vilket gör det enkelt att tvätta och underhålla. Den är också hopfällbar, vilket gör den lätt att förvara och ta med på resor.

Storlek och Position:

Med en storlek på 50 x 50 x 40 cm, och en ligghöjd på 20 cm från golvet, erbjuder denna "stol" en perfekt höjd för mindre djur som vill ha lite utsikt. Liggytan är ca 28 x 30 cm, vilket ger gott om utrymme för ditt husdjur att sträcka ut och vila.

Skötsel:

Papillon Hund/Katt bädd är lätt att ta hand om. Det rekommenderas att handtvätta i 30 grader för att behålla sin kvalitet och fräschhet.Att ge ditt husdjur en egen plats att vila och koppla av på kan göra en stor skillnad i deras välbefinnande. Med Papillon Hund/Katt bädd kan du vara säker på att du ger ditt husdjur den komfort och lyx de förtjänar.

Produktdetaljer
52-0004
Reviews