Inre spegling: Utforska dina känslor med hjälp av tystnad, coaching och tarot

Jag har en session som erbjuder en unik och holistisk tillvägagångssätt för att utforska klientens inre känslor och utmana deras problemområden. Under sessionen får klienten sitta i tystnad medan jag som terapeut intuitivt uppfattar och förmedlar deras inre känslor och utmaningar.

Det följs sedan av ett coachande samtal där vi utforskar och diskuterar dessa känslor mer ingående.

För att få ytterligare insikt och vägledning använder jag även tarotkort för att belysa olika aspekter av klientens situation. Genom denna kombination av terapi, coachning och tarot ger jag klienten en helhetsupplevelse för att främja personlig tillväxt och insikt.

Använd ditt friskvårdsbidrag Rödde Ranch

gio29
800,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Inre spegling är en djupgående och helt unik metod för att utforska och förstå dina känslor på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt. Genom en kombination av tystnad, coaching och tarot kan du få insikter och vägledning som hjälper dig att navigera genom livets utmaningar och uppnå en ökad självkännedom och personlig tillväxt.

Utforska dina känslor genom tystnad
I vår moderna och uppkopplade värld är tystnad en bristvara. Men genom att ge dig själv tid och utrymme för tystnad kan du verkligen lyssna på dina känslor och reflektera över dem på ett djupare plan.

Genom att vara stilla och närvarande kan du upptäcka och förstå de underliggande känslorna som kan vara svåra att nå i det hektiska vardagslivet. Genom att använda tystnaden som verktyg kan du börja lära känna dig själv på en djupare nivå och skapa en starkare anslutning till dina egna känslor och behov.

Coaching för självinsikt och förändring
Genom att arbeta med en erfaren coach kan du få stöd och vägledning i din inre resa. En coach kan hjälpa dig att identifiera och utforska dina känslor på ett strukturerat sätt och hjälpa dig att se mönster och teman som kan påverka ditt välbefinnande och din livskvalitet.

Genom att ställa frågor och utmana dina tankar kan en coach hjälpa dig att få en djupare förståelse för dig själv och dina känslor, och därmed skapa förutsättningar för personlig tillväxt och positiv förändring.

Tarot som verktyg för självutforskning
Tarotkort har i århundraden använts som ett verktyg för självreflektion och personlig utveckling. Genom att använda tarotkort kan du få en djupare förståelse för dina känslor och erfarenheter.

Tarotkorten fungerar som en spegel som reflekterar dina inre tankar och känslor tillbaka till dig, och ger dig möjligheten att se dem ur ett annat perspektiv. Genom att tolka tarotkorten kan du få insikter och vägledning som hjälper dig att navigera genom livets utmaningar och fatta beslut som är i linje med din inre visdom och sanna önskningar.


Inre spegling är en kraftfull metod för att utforska och förstå dina känslor på ett djupare plan. Genom att använda tystnad, coaching och tarot kan du få insikter och vägledning som hjälper dig att skapa en ökad självkännedom och personlig tillväxt. Ta steget in i denna spännande resa mot självupptäckt och låt Inre spegling hjälpa dig att skapa en djupare anslutning till dig själv och dina känslor.

Produktdetaljer
gio29
Reviews