Rabbit duck & brown rice adult-2kg. Healthy Paws

· Förebygger kliande

· För kräsna hundar

· Förhindrar grässkador från hund urin

Helfoder för vuxna hundar med vildkanin anka och brunt ris.

Healthy Paws Rabbit Duck & Brown Rice är ett lättsmält och smakrikt torrfoder för vuxna hundar.

Fodret innehåller fibrer och hirs som minskar gasbildning hos hunden.

... Läs mera nedan

69-43085
Healthy Paws
234,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Healthy Paws
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg är en fantastisk produkt från Healthy Paws som är speciellt utformad för att ge din vuxna kanin, anka eller brun risälskande hund en balanserad och näringsrik kost. Denna högkvalitativa produkt är fullpackad med alla viktiga näringsämnen som behövs för att hålla din fyrbenta vän frisk och stark.

En av de främsta fördelarna med Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg är dess höga proteininnehåll. Proteiner är avgörande för att bygga och underhålla muskelmassa, samt för att främja en frisk hud och päls. Denna produkt innehåller högkvalitativa proteinkällor som kanin och anka, vilket ger en rik och välsmakande måltid för din hund.

Förutom protein är Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg rikt på andra viktiga näringsämnen. Den innehåller en balanserad mängd kolhydrater från brun ris, vilket ger en hållbar energikälla för din hund. Brun ris är också en utmärkt källa till kostfiber, vilket hjälper till att främja en hälsosam matsmältning och reglera blodsockernivåerna.

Denna produkt är också berikad med vitaminer och mineraler som är avgörande för en optimal hälsa. Vitaminer som A, D, E och C är viktiga för en stark immunförsvar och friska ögon och hud. Mineraler som kalcium och fosfor stödjer ben- och tandhälsa, medan zink främjar en sund hud och päls.

En annan fördel med Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg är att den är helt fri från konstgjorda färgämnen, smaker och konserveringsmedel. Healthy Paws lägger stor vikt vid att erbjuda rena och naturliga produkter till dina husdjur, och denna produkt är inget undantag. Du kan vara trygg i vetskapen om att du ger din hund en hälsosam och naturlig kost.

Slutligen är Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg lämplig för hundar i alla storlekar och raser. Oavsett om din hund är en aktiv ras som behöver mycket energi eller en mindre ras som behöver en mer balanserad kost, kommer denna produkt att tillgodose deras behov.

Ge din hund det bästa av det bästa med Rabbit Duck & Brown Rice Adult-2kg från Healthy Paws. Med dess höga proteininnehåll, balanserade kolhydrater och näringsrika tillskott kommer din hund att få en välsmakande och hälsosam måltid varje gång. Lita på Healthy Paws för att ge din hund den omsorg den förtjänar.

Innehållsförteckning:

Torkad kanin och anka 26%, brunt ris 25.9%, vitt ris, havre, kycklingfett, betmassa, solrosolja, kycklingbuljong, alfalfa, laxolja, mineraler, vitaminer, linfrö, vitlök 0.46%, morot, tång, tranbär, maskros, klöver, persilja, blåbär.

Mer information:

Råprotein (%) 19,00

Råfett (%) 14,00

Växttråd (%) 5,00

Aska (%) 6,00

Kalcium (%) 1,57

Magnesium (%) 105,00

Vitamin A (IE/kg) 14,40

Vitamin D (IE/kg) 2,16

Vitamin E (mg/kg) 100,00

Vitamin C (mg/kg) 168,00

Koppar (mg/kg) 58,00

Selen (mg/kg) 0,64

Järn (mg/kg) 160,00

Produktdetaljer
69-43085
Reviews