Grass fed british lamb & brown rice adult-2kg. Healthy Paws

Helfoder för vuxna hundar med lamm och brunt ris. Healthy Paws Grass Fed British Lamb & Brown Rice är ett torrfoder för vuxna hundar med högkvalitativa oljor med syftet att bibehålla en hälsosam och glänsande päls.

Fodrets huvudsakliga proteinkällor är gräsbetande lamm vilket är fördelaktigt för hundar som är intoleranta mot andra proteinkällor.

Fodret innehåller en unik kombination av örter och grönsaker som motverkar lopp- och maskangrepp.

Naturligt C-vitamin och an... Läs mera nedan

69-43070
Healthy Paws
224,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Healthy Paws
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Healthy Paws Dog Adult Grass Fed British Lamb & Brown Rice är ett torrfoder speciellt utformat för vuxna hundar. Det är tillverkat med högkvalitativa oljor som syftar till att bibehålla en hälsosam och glänsande päls hos din älskade fyrbenta vän.

Det som gör detta hundfoder unikt är dess huvudsakliga proteinkällor, kanin och anka. Dessa proteinkällor är fördelaktiga för hundar som är intoleranta mot andra typer av proteiner. Det är viktigt att ge din hund en balanserad kost och detta foder ger just det.

Förutom de högkvalitativa proteinkällorna innehåller Healthy Paws Dog Adult Grass Fed British Lamb & Brown Rice även en unik kombination av örter och grönsaker. Denna kombination har visat sig vara effektiv för att motverka lopp- och maskangrepp hos hundar. Detta innebär att din hund kan njuta av ett hälsosamt och glädjefyllt liv utan att behöva oroa sig för obehagliga parasiter.

Fodret är också berikat med naturligt vitamin C och antioxidanter som främjar immunförsvaret hos din hund och skyddar urinvägarna. Det är viktigt att hålla din hunds immunsystem starkt för att förebygga sjukdomar och infektioner. Med Healthy Paws Dog Adult Grass Fed British Lamb & Brown Rice kan du vara trygg i att du ger din hund det bästa för att hålla den frisk och stark.

En annan fördel med detta foder är att det är tillverkat med högkvalitativa ingredienser som ger en hög smältbarhet. Detta innebär att din hund kan dra nytta av alla näringsämnen och få ut det mesta av varje måltid. Det är viktigt att ge din hund rätt näring för att hålla den frisk och aktiv.

Innehållsförteckningen för Healthy Paws Dog Adult Grass Fed British Lamb & Brown Rice är imponerande. Den innehåller 33% lamm, varav 26% är lammjöl, 5% är lammfett och 2% är lammbuljong. Dessutom innehåller fodret råris, vitt ris, durra, betmassa, präriemjöl, solrosolja, lusern, mineraler, vitlök, vitaminer, morot, tranbär, maskros, klöver, persilja och blåbär. Det är en rik och varierad lista av ingredienser som ger en komplett och balanserad kost för din hund.

Med Healthy Paws Dog Adult Grass Fed British Lamb & Brown Rice kan du vara trygg i att du ger din hund det bästa. Den unika kombinationen av högkvalitativa oljor, kanin och anka som proteinkällor, örter och grönsaker för att motverka parasiter, naturligt vitamin C och antioxidanter för att främja immunförsvaret samt högkvalitativa ingredienser för hög smältbarhet gör detta foder till ett utmärkt val för din hunds hälsa och välbefinnande.

Produktdetaljer
69-43070
Reviews