British turkey & brown rice puppy-2kg. Healthy Paws

Helfoder för valpar med kalkon och brunt ris.

Som nybliven hundägare vill du förstås ge din nya valp den bästa näringen. Healthy Paws valpfoder är gjort på naturligt näringsrikt kalkonkött som har hög smältbarhet och smaklighet.

Utvecklat för att ge optimalt förhållande mellan kalcium och fosfor som gör att den växande valpens höfter och leder håller sig friska.

Healthy Paws valpfoder är rikt på DHA som stödjer utvecklingen av hjärnan och ögonens funktioner och ger din... Läs mera nedan

69-43090
Healthy Paws
237,00 kr
Inkl. moms
Antal
**Obs! Prel. leverans 4, 5 april***

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Healthy Paws
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

British turkey & brown rice puppy-2kg från Healthy Paws är en premium hundmat speciellt utformad för valpar. Denna produktbeskrivning kommer att ge dig en inlevelsefull och detaljerad förståelse för varför denna produkt är så fördelaktig för din valp.

Först och främst är huvudingrediensen i denna hundmat brittisk kalkon. Detta är en fantastisk proteinkälla av hög kvalitet som ger din valp de nödvändiga byggstenarna för att utveckla starka muskler och en hälsosam tillväxt. Kalkon är också lätt att smälta och är skonsamt för valpens känsliga mage.

En annan viktig ingrediens i British turkey & brown rice puppy-2kg är brunt ris. Detta är en komplett spannmålskälla som är lättsmält och ger din valp en långsam och jämn frisättning av energi under hela dagen. Detta är särskilt viktigt för valpar, som behöver en stadig energiförsörjning för att kunna leka och lära sig.

Healthy Paws har också inkluderat en mängd nyttiga tillskott i denna hundmat för att stödja valpens övergripande hälsa och välbefinnande. Dessa inkluderar prebiotika och probiotika för att främja en sund tarmflora och underlätta matsmältningen. Det finns också en balanserad mängd omega-3 och omega-6-fettsyror för att främja en frisk hud och glänsande päls.

För att ytterligare stärka immunsystemet hos din valp, har Healthy Paws inkluderat en väl avvägd blandning av antioxidanter, vitaminer och mineraler i British turkey & brown rice puppy-2kg. Dessa näringsämnen hjälper till att skydda mot fria radikaler och stärka valpens naturliga försvar mot sjukdomar och infektioner.

En annan fördel med denna produkt är att den inte innehåller några onödiga tillsatser, konstgjorda färgämnen eller smaker. Healthy Paws prioriterar valpens hälsa och välbefinnande och har därför skapat en hundmat som är ren och naturlig, utan några skadliga tillsatser.

Sammanfattningsvis är British turkey & brown rice puppy-2kg från Healthy Paws en premium hundmat som är perfekt avvägd för valpars näringsbehov. Med högkvalitativ brittisk kalkon, brunt ris och en mängd nyttiga tillskott, ger denna produkt din valp allt den behöver för en hälsosam tillväxt och optimalt välbefinnande. Ge din valp det bästa med Healthy Paws.

Innehållsförteckning:

36% kalkon (innehåller 28% kalkonmjöl, 6% kalkonfett, 2% kalkonbuljong), råris (26%), vitt ris, präriemjöl, betmassa, solrosolja, mineraler, vitaminer, alfalfa, laxolja, linfrö, vitlök, algbaserad olja, morot, tranbär, maskros, klöver, persilja, blåbär

Mer information:

Råprotein (%) 28,00

Råfett (%) 16,00

Växttråd (%) 2,50

Aska (%) 8,50

Kalcium (%) 1,57

Magnesium (%) 105,00

Vitamin A (IE/kg) 14,40

Vitamin D (IE/kg) 2,16

Vitamin E (mg/kg) 100,00

Vitamin C (mg/kg) 168,00

Koppar (mg/kg) 58,00

Selen (mg/kg) 0,64

Järn (mg/kg) 160,00

Produktdetaljer
69-43090
Reviews