• −55%
Halsband MED HUNDBENSMOTIV 30cm

Läder halsband MED HUNDBENSMOTIV 30cm

Elegant och hållbart hundhalsband med hundbensmotiv för extra stil och komfort.
32659
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
150,00 kr
67,50 kr Spara 55%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Läder halsband MED HUNDBENSMOTIV 30cm är ett stiligt och funktionellt hundhalsband som är perfekt för att ge din fyrbenta vän en extra touch av elegans och stil. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt läder och har en beigefärgad yta med ett vackert hundbensmotiv som ger halsbandet en charmig och unik touch.

En av de främsta fördelarna med detta halsband är dess hållbarhet och slitstyrka. Det högkvalitativa lädret är av högsta standard och är utformat för att klara av vardagens påfrestningar. Detta innebär att halsbandet kommer att hålla länge och behålla sin eleganta design även efter att det har använts under en längre tid.

Halsbandet är också mycket bekvämt för hunden att bära. Den har en mjuk och behaglig känsla mot hundens hud och är försedd med ett rött foder som ger extra komfort. Halsbandet är också justerbart och passar därför perfekt för hundar med en halsomkrets på upp till 30cm.

En annan fördel med detta halsband är dess praktiska design. Det är försedd med en robust spänne som gör det enkelt att fästa och ta av halsbandet. Dessutom har det en praktisk D-ring där du kan fästa koppel eller hänga på en hundtags.

Utöver dess design och funktionalitet är detta halsband också ett uttryck för din kärlek och omsorg för din hund. Genom att välja ett halsband med hundbensmotiv visar du att din hund är en viktig del av familjen och förtjänar det bästa.

Sammanfattningsvis är Läder halsband MED HUNDBENSMOTIV 30cm ett utmärkt val för dig som vill ge din hund något extra. Dess eleganta design, hållbarhet och bekvämlighet gör det till en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Ge din hund det bästa med detta vackra halsband!

Produktdetaljer
32659
Reviews